Reclame
ULTIMELE STIRI!

Doru Coliu-Deputat Diaspora: Solicit de urgență domnului prim ministru să elaboreze și să transmită Parlamentului European o scrisoare prin care să solicite sancționarea pentru nerespectarea drepturilor copiilor dr. Camelia Smicală

Autoritățile romăne au asistat cu indiferență la abuzurile autorităților finlandeze care deși s-au obligat in fața ONU să respecte drepturile copilului, le încalcă cu brutalitate pe cele ale lui Mihai si Maria Jalaskoski.

În urma formulării unei întrebări către Ministerul Muncii și Justiției Sociale referitor la cazul Camelia Smicala, doamna ministru Olguța Vasilescu a găsit de cuviință să îmi transmită un material lung de 6 pagini în care mi s-a relatat cât mai neutru posibil cum au primit informații de la Ambasada României la Helsinki și ….. cam atât!

Doamna ministru a știut să ne spună cum a format echipa care s-a depplasat în Finlanda în luna noiembrie 2017, dar, a omis să ne spună de ce nu a solicitat evaluarea psihologică a minorilor Maria si Mihai Jalaskoski.

Pot înțelege că autoritățile române nu pot impune altui stat o anumită procedură, însă, O POT SOLICITA!

Mai mult decât atât, autoritățile finlandeze au permis vizitarea minorilor de către o delegație din care să facă parte reprezentanți ai autorităților române responsabile cu protecția si promovarea drepturilor copiilor, fără a interzice ca acest reprezentant să aibă pregatire de specialitate în psihologie infantilă.

Consider că prin desemnarea unui economist la o întâlnire cu implicații atât de mari în rezolvarea cazului, doamna ministru a dat dovadă de o superficialitate de nedescris!

De asemnea, o altă dovada a superficialității cu care este tratat acest caz de către doamna ministru Olguța Vasilescu, este aceea că deși, conform răspunsului dat de către aceasta (pag. 5) autoritățile române au luat act de încălcarea de către Finlanda a Convenției ONU privind drepturile copilului, nu au indicat atașatului român la ONU să solicite sancționarea Finlandei pentru încălcarea unui tratat semnat și ratificat.

Autoritățile romăne au asistat cu indiferență la abuzurile autorităților finlandeze care deși s-au obligat in fața ONU să respecte drepturile copilului, le încalcă cu brutalitate pe cele ale lui Mihai si Maria Jalaskoski.

Coform art. 17 din Constituția României cetățenii români se bucură în străinătate de protecția statului român.
Prin teatrul jucat pe post de acțiune în cazul Smicală de către autoritățile competente în rezolvarea acestui caz, incalcă Constituția României.

Solicit de urgență domnului prim ministru să:
1. Contacteze atașatul român la ONU în vederea solicitării sancționării Finlandei.
2, Elaboreze și să transmita Parlamentului European o scrisoare prin care să solicite sancționarea pentru nerespectarea atât a drepturilor copiilor în domeniul culturii, religiei și educației în Europa cât și a propriei legislații.

citeste mai mult: https://rodiagnusdei.wordpress.com

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3656 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: