Reclame
ULTIMELE STIRI!

Dragă fată, când te plictisești începi să umbli după băieți!

Am avut două zile pline. Capul îmi e greu și ochii îmi sunt închiși. Am fugit de dimineața până seara. Vă povestesc ziua de ieri. La ora 6 a sunat telefonul. Citesc un mesaj lung și răspund pe fugă. Alerg pentru a pregăti jocuri și fac un dram de curățenie. Merg să fac un inventar pentru casa nouă a copiilor. Dau o fugă până în oraș. Copiii mai că nu mă așteptau acasă. Se face ora 16 și încep activitățile pentru copii. Ora 19. Casa se eliberează. Rezolv ceva pentru revistă. Răspund pe fugă la câteva mesaje și cad terminată.

Nu v-am povestit ziua mea pentru a mă scoate în evidență. Nu. Poate ați observat ceva lipsă. Statul în mediul online. Da, nimic. Nu am avut timp așa ceva. Mai grav. Nu am avut timp de băieți. Deloc.

Stăteam și mă gândeam în timpul zilei de azi că dorințele astea a noastre și disperarea după atenție apar când ne plictisim. Când nu avem ce face.

Sincer. Ce faci când nu faci nimic?

Îți iei telefonul, îți faci un selfie, îl încarci pe Facebook și cauți atenție. Da, da. Poate nu scrii tu băieților, dar le atragi atenția prin ceea ce pui când, să aud, exact. Când te plictisești. Ieri și azi nu am avut timp de stat la povești, nici măcar de scris. Dar sunt zile când ALEG să nu fac nimic și mă pun să intru și eu ca toată spuma fetelor pe internet. Mă uit la unul, îmi doresc să îmi scrie altul. Da, nu fac pe sfântocana. Îmi zicea cineva că viața de creștin e ca un mers pe sârmă. Eu cred că în cazul fetelor e ca un mers pe ață. Puțin ne ținem echilibrul și avem plinătatea aceea a Duhului. E o luptă continuă. Un un pasaj dur pe care îl scrie Pavel:

”Când le desparte pofta de Cristos, vor să se mărite din nou.”

Exact  așa e. Când ne lăsăm de cele sfinte, umblăm după pofta cărnii. Uite, nu e nimic greșit să îți dorești pe acel ”el”, dar când faci din asta centrul existenței tale e păcat. Faci din acel ”el” un idol. Ori faci din tine un idol.

Perioada asta de așteptare nu e pentru plictiseală. Nu e pentru a putea umbla după băieți fără a fi trase la răspundere de un el al nostru. Și da, umblăm după băieți. Știu o fată care era la masă cu prietenul ei și îi trimite mesaj unui alt băiat. Da, ai citit cine. Hai să nu fim niște femei ușoare. Și îmi zic mie asta înainte de a vă zice vouă.

citeste mai mult: https://www.boradoroteea.com

Reclame
Despre ADMIN (3243 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: