Reclame
ULTIMELE STIRI!

O familie pierde dreptul de adopție din cauza viziunii biblice privind familia

S-a întâmplat în Canada, una din țările ce în ultimii ani s-au dovedit a fi vârful de lance în ceea ce privește drepturile comunității LGBT și a persoanelor transgender.

O familie de credincioși evanghelici a depus o plângere în justiție pentru că serviciile sociale din provincia Alberta (Canada), le-au respins cererea de adopție, din cauza convingerilor religioase ale acestora. Cei doi soți nu au copii din cauza unor complicații medicale și din aceste cauză și-au exprimat dorința de a adopta. În declarația prin care solicitau acest lucru, ei și-au exprimat dorința de a adopta copii, inclusiv de vârste avansate, știind că „este puțin probabil ca aceștia să fie adoptați. Dorim să le oferim un cămin și să le arătăm că sunt valorați”.

Așa cum explică Centrul de Justiție pentru Libertăți, ce a preluat cazul, această familie a avut un interviu cu Serviciile Sociale din Edmonton în luna octombrie a anului trecut. Inițial solicitarea le-a fost aprobată, dar într-un interviu ulterior, în martie 2017, le-au fost solicitate „lămuriri privind viziunea lor față de sexualitate”.

În acel interviu, cei doi au explicat că sunt creștini evanghelici și că posedă o viziune privitoare la sexualitate și familie, bazată pe Biblie, reiterând angajamentul că vor trata pe orice copil cu „respect și dragoste, indiferent de comportamentul și orientarea sexuală”.

citeste mai mult: https://benidradici.com/o-familie-pierde-dreptul-de-adoptie-din-cauza-viziunii-biblice-privind-familia3/

Reclame
Despre ADMIN (3243 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: