Reclame
ULTIMELE STIRI!

Faceți-vă rost de o…viață! pastor Florin Ianovici

Faceți-vă rost de o…viață!
pastor Florin Ianovici

„Amos 5:14 „Căutaţi binele, şi nu răul, ca să trăiţi şi ca astfel, Domnul, Dumnezeul oştirilor, să fie cu voi, cum spuneţi voi! ”

Deși eu pot fi mai jos decât mulți oameni, nimeni nu poate fi mai sus decât Tatăl meu ceresc. Și câtă vreme El ne iubește, aceasta este tot ce avem nevoie.

Sunt oameni care chinuiesc viețile altora pentru simplu fapt că ei nu trăiesc. Orice bârfă, orice răutate, orice palmă peste obraz semenului este neputința de ați trăi propria viață.

Cei incapabili să iubească aruncă ocară, seamănă neâncrederea, sulfă amenințarea pentru ca prin aceasta să simtă și ei că trăiesc, chiar dacă o fac pe spinarea brăzdată a altora. Însă viața este zidire, alergare, trudă, vis și lacrimi.

Cel ce trăiește va greși de multe ori, uneori va răni persoane apropiate, va dezamăgi dar acesta e viața însăși cu bine și cu greu.

Important e să continui să iubești, să te străduiești să îți împlinești destinul și să te bucuri de cei ce aleargă alături de tine pe drumul vieții.

În dragoste îi sfătuiesc pe cei ce aruncă cu pietre, pe cei care sunt demolatori de profesie: faceți-vă rost de o viață ca să trăiți. Nu mai chinuiți viețile altora. Puteți începe de la Golgota unde Viața moare ca viața să se nască.

Reclame
Despre ADMIN (3243 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: