ULTIMELE STIRI!

Cum să-L urmezi pe Hristos trăind în concubinaj cu o persoană divorțată și având un copil comun?

Întrebare:

Trăiesc cu un om divorțat, care are 4 copii și împreună avem o fetiță de 3 ani. Sunt botezată în biserica ortodoxă, dar am frecventat mai mult biserica baptistă din orașul meu. În ultimul timp sunt foarte preocupată de starea mea sufletească, pentru că am greșit mult și nu reușesc să am idei clare. Nu mă simt bine în situația pe care o am acum. Mai știu că dacă am păcătuit, acum trebuie să plătesc sau situația în care mă aflu acum e fructul păcatului și, totuși, aș vrea să iau o decizie, dar aș vrea să mă sfătui cu dvs. Cum trebuie să procedez acum? Nu e drept conform Bibliei să trăiesc cu un om divorțat? Nu suntem căsătoriți si in ultimul timp as vrea sa rup aceasta reletie dar nu sunt sigura că este corect înaintea lui Dumnezeu. Vă rog să mă sfătuiți cum este drept să procedez.

Am citit mesajul și primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți și să fiți sigură de el este că ….

Relația pe care o aveți acum este păcătoasă

Chiar dacă aveți un copil din această relație, nu ați oficiat nici cununia și nici căsătoria civilă și deci, relația aceasta este în afara legământului căsătoriei și este una păcătoasă, căci este scris:

Căsătoria să fie ţinută în toată cinstea şi patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe curvari şi pe preacurvari. (Evrei 13:4)

Relația pe care o aveți mai este și o necinstire a căsătoriei, care a fost instituită de Dumnezeu și atrage judecata Lui. Din mesaj mi se pare că…

Nu aveți o relație adevărată nici cu Dumnezeu

Faptul că ați mers la biserica baptistă sau ortodoxă nu înseamnă neapărat că aveți o relație reală cu Dumnezeu. Pentru ca să aveți o astfel de relație cu El trebuie să credeți din toată inima în Domnul Isus Hristos și să vă decideți să deveniți ucenică a lui, să cercetați Biblia și să urmați învățătura Lui până la sfârșitul vieții, trăind în sfințenie. Vă recomand să urmați instrucțiunile de la sfârșitul acestui articol ca să intrați în această relație cu Dumnezeu prin credință în Isus Hristos. După ce veți intra în Noul Legământ va trebui să vă rezolvați și situația traiului de mai departe cu acest bărbat. Primul lucru este să-l îndemnați și pe el să devină ucenicul lui Isus Hristos.

Dacă bărbatul este cu adevărat divorțat

Poate ar fi cazul să-l sfătuiți să se întoarcă la prima lui soție și, dacă mai este posibilitatea, să-și refacă familia și să se îngrijească de cei 4 copii ai lui, care cresc acum fără de tată. Dar dacă nu mai există posibilitate să se întoarcă, dacă fosta lui soție s-a recăsătorit sau nu mai dorește să refacă familia, atunci ați putea să formați o familie acum cu el, dar să vă gândiți bine și să fiți sigură că nu veți fi împiedicată să vă închinați Domnului Isus Hristos. Altfel, dacă el nu este divorțat sau dacă nu vă acceptă ca și creștină, trebuie să vă separați de el, chiar dacă aveți copil împreună. Să nu-l împiedicați să ia parte la creșterea copilului, căci este tatăl lui, dar nu mai puteți rămâne în această relație de concubinaj, căci este imorală și cei care cred în Hristos își răstignesc firea lor pământească împreună cu poftele și patimile ei.

Cum se va reflecta separarea asupra copilului?

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/concubinaj-copii/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5121 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: