Reclame
ULTIMELE STIRI!

La o clipă distanță – Alexandru Fintoiu

Se apropie cu pași repezi luna cadourilor. Pentru asta, noi românii ne-am antrenat de Black Friday. Dar ca să fii fericit cu adevărat nu îți trebuie lucruri, nu îți trebuie bani mulți, nu îți trebuie haine deosebite și scumpe sau cadouri ambalate frumos. Îți trebuie bucuria mântuirii, fericirea salvării, să știi că Isus e cu tine.
Toate lucrurile pe care le facem în viață au o plată. Fie că vorbim de lucruri greșite sau lucruri frumoase. Biblia spune că plata păcatului este moartea. Dăm socoteală pentru orice păcat, orice cuvânt nefolositor, orice faptă reprobabilă.
Totuși Dumnezeu ne-a dat pe Hristos, darul fără plată. Pe noi nu ne costă nimic. Totuși cineva plătește și pentru cadoul pe care Îl primești. Chiar dacă pentru tine e un dar. Nu uitați să vă gândiți că pentru orice cadou, cineva plătește.
Probabil în toate bisericile se dăruiesc cadouri pentru copii, cel puțin o dată pe an, dar mulți oameni nu se gândesc la faptul că cineva plătește pentru ele. E frumos să primești. Dar nu îi uitați pe cei ce dau. Să nu uităm pe Dumnezeu care a dat…
Aici, de plătit toți plătim. Pe pământul acesta totul costă. Ca să fim salvați, pe Însuși Dumnezeu L-a costat. Cu toate că avem posibilitatea să accesăm cel mai măreț Dar dat vreodată cuiva, oamenii se îngrămădesc să-și asigure lucrurile, în dauna sufletului.
La câte lucruri s-au vândut zilele acestea, mă mir că n-am găsit la promoție și locuri de veci. Până la urmă, viața e o alegere. În ce investești aceea ai.
Paradoxul este că Darul lui Dumnezeu pentru omenire poate fi prins într-o clipă, doar să vrei. Regretele care vor fi în veșnicie pentru cei care nu au dorit să ia seama la ce a dăruit Dumnezeu, vor fi teribile. Doar la o clipă distanță.
Alegi astăzi, pentru veșnicia de mâine.

http://www.ciresarii.ro/index.php/la-o-clipa-distanta-alexandru-fintoiu/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3629 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: