Reclame
ULTIMELE STIRI!

Vietnamul a fost lovit de cel mai puternic taifun din ultimii 16 ani

Un taifun puternic a făcut ravagii pe coastele Vietnamului. Peste 100 de persoane au fost ucise și alte mii au rămas fără adăpost în urma furtunii. Echipa pentru ajutor umanitar de la CBN a fost prima care a acordat ajutor în zonele izolate. Lusille Talusan are detalii din Da Nang, Vietnam. Furtuna tropicală Damrey, cea mai puternică furtună care a lovit Vietnamul în ultimii 16 ani, a devastat provinciile din sudul și din centrul țării. Da Nang a fost de asemenea afectat. Da Nang va găzdui întâlnirea la nivel înalt a Cooperării Economice. În urma furtunii au murit 106 persoane și mii de oameni au rămas fără adăpost.

Multe zone au fost inundate din cauza ploilor abundente și, astfel, unele sate au rămas izolate. Locuitorii care au rămas blocați în casele inundate au fost ușurați, pentru că echipa pentru ajutor umanitar de la CBN a răspuns imediat și a împărțit mâncare și apă. Coordonatoarea echipei pentru ajutor umanitar de la CBN pentru Vietnam, Chau Lieu , spune că membrii echipei au venit în bărci ca să aducă apă și mâncare. Ea a mai spus că sătenii au fost mulțumitori pentru că acesta a fost prima dată când cineva a venit să îi ajute. Până aici a ajuns apa în birourile guvernului și în majoritatea caselor din zonă.

Abia după patru zile s-a retras apa. Acum a venit timpul pentru curățenie și pentru ca echipa CBN să ajute victimele inundației cu mâncare, apă și bani, pentru ca viața lor să revină pe făgașul normal. Chau Lieu spune că aceasta e o oportunitate pentru a împărtăși dragostea lui Hristos cu localnicii care sunt, în mare parte, fermieri săraci. Ea a spus: „Deoarece Vietnamul e o țară comunistă, nu suntem liberi să împărtășim Evanghelia. Dar le spun oamenilor că îi ajut fiindcă Îl iubesc pe Hristos, și Hristos m-a trimis la ei pentru că El îi iubește. ” Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 696 – 19 noiembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3634 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: