Reclame
ULTIMELE STIRI!

Militarii israelieni au ridicat nivelul de alertă luni, luând diverse măsuri în urma unor noi evaluări conform cărora Jihadul islamic va încerca un atac de răzbunare.

Militarii israelieni au ridicat nivelul de alertă luni, luând diverse măsuri în urma unor noi evaluări conform cărora Jihadul islamic va încerca un atac de răzbunare.

Conducerea grupului din Gaza amenință să se răzbune pentru bombardarea Israelului de un tunel de atac transfrontalier lângă Gaza, acum două săptămâni, în care au fost uciși 12 membri ai jihadului islamic și Hamas. Aceste măsuri, care sunt considerate excepționale, au inclus extinderea bateriilor anti-rachete de tip Iron Dome în centrul Israelului, dar nu și chemarea rezerviștilor. Aceasta este prima dată când au fost luate astfel de măsuri de la încheierea războiului din Gaza din 2014.

Evaluările privind Jihadul islamic implică o serie de posibilități la frontiera de la Gaza și mai departe. Organizația controlează zeci de rachete de tip Katyusha de tip Grad cu o rază de peste 40 de kilometri, capabile să lovească Ashdod și Be’er Sheva și, eventual, rachete cu rază lungă de acțiune. Grupul mai are încă capacități operaționale în anumite zone ale Cisiordaniei, inclusiv zona Jenin, dar nu este clar dacă ar putea efectua un atac. Islamul Jihad este pus sub presiune atât de serviciile de securitate ale Israelului, cât și de aparatul de informații al Autorității Palestiniene.

https://www.charismanews.com/opinion/standing-with-israel/68239-israel-fears-imminent-conflict-puts-military-on-high-alert

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3634 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: