Reclame
ULTIMELE STIRI!

Religie fără Hristos – Alexandru Fintoiu

Puțini oameni au venit la Hristos și au plecat de la El întristați. El nu refuză pe nimeni. Tânărul bogat a crezut că cerul se câștigă prin eforturi omenești. Avea bogăție, faimă, tinerețe, sănătate și multă religie. Totuși, simțea că pentru Împărăția lui Dumnezeu mai trebuie ceva.
Astăzi o parte din oameni plătesc ca să se îmbolnăvească. Dau bani pe țigări, droguri, băutură și sfârșesc în cel mai bun caz prin spitale iar în cel mai rău caz într-o groapă de pământ, mai devreme decât ar trebui. Sănătatea o prețuiesc doar cei care nu o au. Ceilalți sunt așa de obișnuiți cu ea că nu o bagă în seamă. Asta până într-o zi când începe să scârțâie.
Era tânăr și bogat dar cunoștea și poruncile lui Dumnezeu. Ajuta, avea milă, participa la slujbe, cânta la cor, se ruga și părea a avea o viață mai bună decât un creștin din bisericile noastre. Dar ce avea el era doar religie, fără Hristos.
Simțea că ceva nu e în regulă în viața lui și s-a dus exact la singura persoană care îi putea rezolva toate problemele, la Isus. Totuși, L-a văzut pe Isus ca pe un profesor de religie nu ca pe Dumnezeu. E important ce crezi despre Isus. Ca să creadă că El e Dumnezeu, Domnul i-a spus direct problema de care suferă. Răspunsul tânărului a fost un spate întors către cer.
Nimeni nu s-a gândit vreodată că un om așa frumos, deștept, realizat, bogat, cu o viață creștină, poate ajunge în locul de chin. Era șocant și pentru ucenici, nu doar pentru cei din jur. Și totuși, a plecat dinaintea lui Isus întristat, pentru că dacă vrei Viața, trebuie să înveți să renunți la ce ai fost.
Înaintea lui Isus poți veni cu multe lucruri. Întrebarea se pune cum pleci de la El? Întristat sau bucuros? Numai tu poți răspunde la întrebarea asta.

http://www.ciresarii.ro/index.php/religie-fara-hristos-alexandru-fintoiu/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3800 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: