Reclame
ULTIMELE STIRI!

Pentru cei care dau cu piciorul în șansa a doua…

Probabil că nu îi veți recunoaște pe cei doi din colajul de foto alăturat; probabil că vă gândiți la ce veți putea citi în rândurile de mai jos, mai ales dacă vă uitați mai îndeaproape la fotografie. Nu, nu e una și aceiași persoană – asta vreau să clarific acum.

Sunt doi bărbați diferiți care au trecut prin viață, prin problemele vieții și care își spun povestea vieții lor, unul s-a luptat cu drogurile, abandonul parental, frig, îngheț și pierderea celor două picioare – Eric LeMarque (în fotografia din stânga, are 48 de ani) – iar celălalt, spre uimirea tuturor, mai zâmbește, mai este în viață, mai are picioare, dar a dat cu ele în a doua șansă a vieții lui – Perry Noble (în fotografia din dreapta, are 46 de ani).

De primul abia am auzit după ce am urmărit filmul ”6 bellow – Miracle on the Mountain” (2017), care este o dramă biografică a vieții unui copil ce a devenit jucător de hochei și care datorită drogurilor și a unui eșec din cariera sa, decide să meargă pe un munte să își înfrunte demonii săi (cum scrie descrierea filmului pe imdb.com).

Ca oricare alt atlet profesionist, cariera lui Eric a ajuns la un final. A primit ulterior o slujbă la o companie de produse de sport, însă din lipsa rutinei și a încântării oferite de hochei a găsit alte lucruri care să-l ducă la înălțimea la care era odinioară pe gheață – inclusiv droguri precum metamfetaminele.

Mă făceau să mă simt euforic, îmi ofereau un val incredibil de energie, o ridicare și o incredibilă stare. Aceasta mi-a afectat judecata; m-am izolat de familie, de prietenii mei, făceam ce doream, când doream, cum vroiau, cu cine vroiam și nimic altceva nu mai conta pentru mine.

Apoi Eric a dezvoltat o altă dependență.

Snowboadingul a devenit pasiunea mea. Era ceva pentru care trăiam și ceva cu care am devenit foarte egoist și eram gata să sacrific capacitatea mea de muncă.

După cum se pare el a sacrificat chiar mai mult – vă recomand să urmăriți filmul care este povestea ce începe din acest punct – Eric făcea snowboarding în munții mamut din California unde o furtună era pe cale să înceapă și patrula de schi din zonă închidea pistele… doar că el i-a ignorat; era determinat să mai facă încă o tură. Și această decizie l-a dus într-un iad viu pe care nu și l-ar fi putut imagina niciodată.

citeste mai mult: https://crestinismtrait.blogspot.ro/2017/11/pentru-cei-care-dau-cu-piciorul-in.html

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3634 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: