Reclame
ULTIMELE STIRI!

Dezvăluiri BOMBĂ! Secretele și abuzurile sexuale de la Vatican au ieșit la iveală: „Totul este o ipocrizie imensă! Noaptea, preoții se dezlănțuie în discoteci gay”

Jurnalistul, achitat de justiția de la Vatican, în 2016, în procesul ”Vatileaks 2” după ce a ”scurs” către presă numeroase documente, și-a făcut o specialitate din a face dezvăluiri despre scandalurile în care a fost implicată Banca Vaticanului sau despre presiunile interne împotriva reformelor inițiate de papa Benedict al XVI-lea și papa Francisc.

Cartea sa vorbește și despre dispariția misterioasă, în 1983, a unei tinere femei, Emmanuela Orlandi, rezidentă a Cetății Vaticanului și fiica unui angajat din aparatul administrativ. În această cea de-a patra carte a sa, jurnalistul tulbură din nou apele, vorbind despre legea tăcerii care persistă în cadrul bisericii și dezvăluite povestea unui seminarist care ar fi abuzat sexual un licean de 17-18 ani, în 2011-2012, în fața unui martor.

Acest martor este polonezul Kamil Tadeusz Jarzembowksi, pe atunci rezidentul unei instituții din centrul Vaticanului care găzduia copii și adolescenți din lumea întreagă, veniți să se facă preoți. Elevii acestei instituții frecventau o școală privată din centrul Romei și cântau în cor în timpul slujbelor celebrate în bazilica Sfântul Petru.

Kamil a stat aici de la 13 până la 18 ani, până în 2014, dar spune că a fost forțat să plece înainte de a-și termina studiile după ce a încercat să tragă un semnal de alarmă referitor la cele întâmplate către autoritățile ecleziastice.

Potrivit declarației acestuia, un alt elev venea foarte des în camera sa, serile, pentru a întreține relații sexuale cu colegul său de cameră, atunci în vârstă de 17 sau 18 ani, care ”se simțea obligat să cedeze avansurilor lui”.

Profitând de încrederea pe care i-o acorda episcopul, tânărul exercita ”o formă de putere și de intimidare” asupra celor mai tineri supunându-i la ”hărțuiri sau acte sexuale” pe unii dintre interni, povestește Kamil în cartea lui Nuzzi.

http://a1.ro/news/extern/dezvaluiri-bomba-secretele-si-abuzurile-sexuale-de-la-vatican-au-iesit-la-iveala-totul-este-o-ipocrizie-imensa-noaptea-preotii-se-dezlantuie-in-discoteci-gay-id705419.html

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3634 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: