Reclame
ULTIMELE STIRI!

Întorsătură gravă în cazul celor doi copii ai Cameliei Smicală, preluaţi de statul finlandez. Ministrul Muncii, chemat să se implice în salvarea minorilor

Cei doi copii minori ai Cameliei Smicală aflaţi de aproape doi ani în centre de plasament din Finlanda aşteaptă să revină alături de mama lor.

Cazul celor doi copii minori ai Cameliei Smicală, medicul român care trăieşte o adevărată dramă în Finlanda, a ajuns şi pe masa ministrului Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu. Deputatul Doru Petrişor Coliu, care reprezintă românii din Diaspora, a adresat o interpelare ministrului cu o săptămâna înainte ca o delegaţie din România să vină în Finlanda pentru a discuta problema Mariei (10 ani) şi a lui Mihai (11 ani), copiii Cameliei Smicală Jalaskoski, aflaţi în centre de plasament de aproape doi ani.   În preambului interpelării, deputatul precizează că celor doi copii li se condiţionează vizitele familiei de renunţare la orele de balet sau de renunţarea la slujbele religioase. Mai mult, deputatul îi aduce la cunoştinţă ministrului că băiatului (Mihai) i s-a comunicat „fără să existe în prealabil un consult de specialitate, că are ADHD şi va primi tratament (amfetamina)“, drept pentru care demnitarul este solicitat să răspundă la o serie de întrebări pe tema delegaţiei române care se va deplasa în Finlanda în luna noiembrie:   „Din delegaţia care se va deplasa în luna noiembrie 2017 în Finlanda va face parte şi un psiholog specializat în psihologie infantilă? Intenţionaţi să solicitaţi un consult psihologic al copiilor, corect, competent şi neutru?“ sunt două din întrebările adresate de către deputatul Coliu.    Acesta îi reaminteşte ministrului Olguţa Vasilescu gafa făcută la precedenta vizită a delegaţiei române în Finlanda, din septembrie, atunci când, în loc de un psiholog care să evalueze starea psihică a celor doi minori, a fost trimis un…economist.     Luarea de atitudine a deputatului de Diaspora nu este singulară, şi deputatul PNL de Neamţ Mugur Cozmanciuc adresându-se ministrului românilor de pretutindeni:

Citeste mai mult: adev.ro/oyskdw

Reclame
Despre ADMIN (3243 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: