Reclame
ULTIMELE STIRI!

Agent CIA, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: Noi ofeream COPII elitelor PEDOFILE în schimbul informaţiilor

Un ofițer CIA a făcut publice metodele C.I.A. despre cum opera un nucleu de contrabandă umană care da copii pedofililor de elită. Ex-spionul John Kiriakou, care are legături strânse cu Hollywood-ul în calitate de consilier, a dezvăluit că agenția aducea tineri sclavi sexuali pentru oligarhi puternici din industria divertismentului iar la schimb primeau informaţii.

Kiriakou declară că au “surse” instalate în eșaloanele superioare ale societății, ale politicii și ale cinematografiei. În schimbul unor informații, CIA oferă acestor elite un flux continuu de copii care sunt în general abuzați și uciși ulterior. În timpul prezentării sale, el a descris modul în care una dintre aceste elite îi oferea informații în schimbul copiilor.

El a reușit să recruteze mai mulți agenți străini care să spioneze pentru Statele Unite, în Atena în 1999 și 2000 și la un moment dat a fost ținta unei încercări de asasinat. Iar în 2002, el a urmărit membrii al-Qaida în Pakistan și atunci când șeful logisticii Al Qaeda, Abu Zubaydah, a fost rănit și capturat, Kiriakou a fost la patul lui.

Kiriakou a scris o carte cu memoriile sale în care descrie multe dintre faptele sale, al cărui titlu este „Viața mea secretă în războiul împotriva terorii a C.I.A.” După părăsirea agenției, a preluat o slujbă la firma de contabilitate și consultanță Deloitte. Recent, s-a tranferat în domeniul inteligenței corporative în calitate de consilier la Hollywood.

https://www.cocoon.ro/agent-cia-dezvaluiri-cutremuratoare-noi-ofeream-copii-elitelor-pedofile-in-schimbul-informatiilor/#

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3629 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: