Reclame
ULTIMELE STIRI!

Hillsong, Carl Lentz, despre jocuri de cărți și studii biblice cu Justin Bieber

Hillsong „pastor al stelelor” Carl Lentz a deschis despre prietenia lui de înaltă profil, spirituală, la pop-senzația Justin Bieber.

Lentz, pastor al Bisericii Hillsong din New York City, a devenit în ultimii ani un confident și mentor apropiat lui Bieber, a cărui credință creștină a făcut din ce în ce mai multe titluri de-a lungul vieții celebrității uneori controversate. În august, au fost difuzate zvonuri că Bieber a părăsit turneul său mondial pentru a începe o biserică – o pretenție pe care a negat-o mai târziu.

Bieber a rămas cu Lentz și familia sa timp de o lună la casa lor din New Jersey, într-o pauză care a inclus „Uno, jocuri de cărți, studii biblice și doar ascuns în cafenele”, în încercarea de a da stelei un moment de „viață reală” călătoria a fost descoperită de presă, a declarat Lentz Associated Press .

Lentz, care la botezat pe Bieber cu câțiva ani în urmă, a împărtășit câteva sfaturi pe care le-a dat starului atunci când acesta este supus unei examinări publice.

„În același mod aș încerca să mă ocup de critică în propria mea viață. Nu vrei niciodată să ajungi la punctul în care ești atât de nesimțit că nu se înregistrează, dar vrei să ajungi într-un loc unde poți să controlezi ceea ce îți dă spiritul tău „, a spus el.

„Cred că toată lumea este o stea în sine și cred că imediat, în cazul în care mă deosebesc, cred că Dumnezeu a creat pe toți cu lucruri unice cu adevărat deosebite despre viața lor și despre cine sunt, dar știu de ce lumea noastră spune că pentru că ei nu se așteaptă ca oamenii care sunt faimoși să fie în biserică deloc „, a spus el.

„Deci, Biserica Hillsong este de 99,9% plină de oameni uimitori care nu sunt faimoși. Aceștia sunt cei care o construiesc, care slujesc, acel sacrificiu, care dă, și ne facem notorietate pentru acel mic fir, pentru că oamenii le cunosc.

https://www.christiantoday.com/article/hillsongs.carl.lentz.on.card.games.and.bible.studies.with.justin.bieber/117405.htm

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3634 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: