Reclame
ULTIMELE STIRI!

Vreau să fiu botezat – Justin Bieber se întâlnește cu unul dintre predicatorii săi favoriți, pastorul Carl Lentz de la Biserica Hillsong. Vreau să fiu botezat

Chiar dacă baptismul canadian al starului Justin Bieber a fost adus din când în când de către pastorul Carl Lentz de la Hillsong, mulți oameni sunt încă curioși despre ce sa întâmplat și sunt dornici să afle mai multe despre viața personală a lui Bieber.

Lentz înțelege curiozitatea oamenilor foarte bine, așa că a împărțit fragmente din prietenia sa cu Bieber în noua sa carte de auto-ajutorare „Own the Moment”. Cartea nu va mai fi lansată încă pe 31 octombrie, dar Radar Online  a oferit deja o priveliște ascunsă.

„Oamenii întreabă mereu:” Cum este vorba despre viață și despre Isus cu Justin Bieber? „, A scris Lentz în carte. „Întotdeauna spun același lucru:” De fapt, el este la fel ca tine, și la fel ca mine „.

„Nu ne putem conecta la un nivel de bani: are mai mult”, a continuat el. „Nu ne putem conecta la un nivel de renume: Este cunoscut în întreaga lume, în timp ce uneori nu sunt sigur dacă copiii mei își amintesc chiar că sunt tatăl lor”.

Cu toate acestea, Lentz a spus că există câteva lucruri pe care el, Bieber și colegul său pastor Judah Smith au în comun – „cum ar fi să fii singură.” Cum ar fi să vrei să crești în domenii greu de discutat. a fi dezamăgit. Cum ar fi să facem greșeli care afectează oamenii pe care îi iubim? ”

În ceea ce privește celebra poveste de botez a lui Bieber, Lentz a spus că a avut loc într-o noapte rece din ianuarie în New York City cu Smith. Ei au avut o conversație cu adevărat profundă despre credință și predare, iar Bieber a simțit chemarea de a-și dedica viața lui Dumnezeu.

„Justin ne-a spus, așa cum face întotdeauna, despre urcuțele și coborâșurile chemării sale și a spus:” Vreau să fiu botezat „. Am fost amândoi: „Awesome, o alegere grozavă. Justin a spus: „Nu, vreau să spun ca acum, vreau să încep proaspete în seara asta”, a spus Lentz.

De la ora 2 dimineața, multe zone au fost închise. Așa că Lentz a venit cu ideea de a avea botezul făcut în cadă de baie a lui Tyson Chandler la ora patru dimineața.

https://www.christiantoday.com/article/justin.biebers.pastor.says.the.pop.star.knows.what.its.like.to.be.lonely.and.disappointed/117151.htm

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3633 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: