Reclame
ULTIMELE STIRI!

Povestea unei operații efectuate asupra copilului nenăscut vorbește despre valoarea inerentă și despre frumusețea vieții umane

In aceasta saptamana, New York Times a publicat doua articole despre o poveste frumoasa si incredibila despre o interventie chirurgicala efectuata pe un copil nenascut in interiorul uterului mamei sale. O astfel de poveste este o amintire dulce a misterului și a miracolului vieții într-o cultură amortizată de avort.

Denise Grady, autorul ambelor articole: „Pacientul, încă în interiorul pântecele mamei sale, a intrat în concentreze pe ecrane plate într – o cameră întunecată de operare. Degetele de la picioare, degetele de la picioare, tălpile picioarelor – toate rafinate, toate perfect formate. „Probabil, fără să știe, Grady răspunde psalmistului în aceste propoziții. Psalmul 139: 13-14

Operația a fost de a ajuta la repararea unui defect de coloanei vertebrale asupra copilului nenăscut numit bifida spinală. Deși defectul în sine nu este fatal, intervenția chirurgicală efectuată asupra copiilor cu bifida spinării duce adesea la o incapacitate de plimbare, precum și la alte probleme. Cu toate acestea, sa demonstrat că noua practică a intervențiilor chirurgicale prenatale ameliorează aceste efecte negative. Deci, aceasta este calea pe care Lexi și Joshuwa Royer o alesu atunci când fiul lor nenăscut a fost diagnosticat cu bifida spinării.

La 24 de săptămâni și două zile, medicii au efectuat operația de trei ore. Grady o descrie în detaliu în primul ei articol: „Dr. Belfort deschise abdomenul inferior al doamnei Royer, dar nu uterul. În schimb, el a scos uterul din corpul ei și a introdus fetoscopul, apoi, prin altă fantezie, unelte chirurgicale.

În 24 octombrie , Grady descrie din nou punctul ei de vedere al chirurgiei, scris, „D – na Fiul lui Royer a venit în vizor. Părea că îngenunchea în pântecele ei; i-am putut vedea fundul și tălpile picioarelor, imposibil de mici.

Cu doar câteva săptămâni înainte, doctorii au sugerat și, potrivit doamnei Royer, i-au împins pe părinți să-i întrerupă pe omul ăsta mic, citându-i probabilitatea unei calități scăzute a vieții.

Cu toate acestea, doamna Royer și soțul ei au ales să facă acest pas curajos, permițând chirurgilor să efectueze o operație fetală – una dintre „puținele operații cu un risc de mortalitate de 200%”, după cum a spus un doctor. În acest fel, doamna Royer și-a pus viața în pericol pentru copilul ei, afirmând frumos personalitatea bebelușului și demonstrând dragostea jertfei.

Între timp, chirurgii s-au pregătit pe scară largă pentru sarcina dificilă, ținând minte atât mama, cât și copilul. Ei au făcut-o atât pentru că atât mama, cât și băiatul ei sunt făcuți în mod fricos și minunat, lucrări uimitoare ale lui Dumnezeu, care merită chiar o intervenție chirurgicală dificilă.

https://www.christianheadlines.com/contributors/leah-hickman/story-of-a-surgery-performed-on-unborn-baby-speaks-of-the-inherent-worth-and-beauty-of-human-life.html

Reclame
Despre ADMIN (3243 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: