Reclame
ULTIMELE STIRI!

PUȚINĂ POLITICĂ…Atât de plictisiți sunt unii în biserică, încât au inventat:

Din bătrâni se spune că românul e expert când vine vorba de politică, fotbal și femei. Nu ne întrece nimeni în domeniile astea… sau cel puțin așa credem noi. Și, având doctoratul în politică ne-am obișnuit să o introducem în orice domeniu de activitate, biserica nefăcând excepție, din păcate.

Ne lovim cu pumnii în piept că respectăm cu sfințenie legile divine ce reies cât se poate de limpede din rândurile Sfintei Scripturi, dar în grobianismul nostru specific religios, ne-am gândit că lucrarea Domnului prezintă ceva lacune și sunt nevoie de mici ajustări și adăugiri.

Atât de plictisiți sunt unii în biserică, încât au inventat:

(Click pentru a mări)

Fără să ne dăm seama, din obișnuință, mergem în fiecare duminică la biserică, ne așezăm tot pe aceleași locuri de parcă am fi plătit loc de parcare la domiciliu, și ne uităm lung și încruntați când cineva îndrăznește să ne ocupe locul.

Aducem cu noi cu atâta lejeritate și inconștiență obiceiurile zilnice și le aplicăm în biserică de zici că, faptul că tu pui mai mulți bani la colectă, îți aduce automat anumite beneficii și drepturi în plus față de ăla care, mai devreme, a stins țigara și a intrat pentru prima dată, cu sfială, într-o biserică.

Uităm tot mai des care este esența bisericii și cui îi este destinată. Nu este nici intreprindere individuală sau familială, nici SRL, nici tribunal, nici parlament, nici teatru. Este un loc deopotrivă destinat păcătoșilor, curvarilor, criminalilor, homosexualilor, tatuaților, gălăgioșilor, copiilor neastâmpărați, și mai puțin dosurilor tăbăcite de scaune și bănci bisericești.

http://tineri.betania.ro/putina-politica/

 

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3634 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la PUȚINĂ POLITICĂ…Atât de plictisiți sunt unii în biserică, încât au inventat:

  1. Nu as fi asa dur cu privire la cele scrise in lista celor 10 reguli, ele nu ar trebui scrise ci ar trebui practicate (cu exceptia pct 2 si poate 5). Dupa cum a-ti mentionat, aducem tot felul de comportamente si obiceiuri nepotrivite, plus pretentiile ce le au unii sub pretextul cotizarii si activitatilor (ei dau sau/si fac …) NU ar trebui uitat ca avem pretentia ca DUMNEZEU sa fie prezent in aceste adunari si nu trebuie sa ne permitem sa fie o atmosfera de piata unde fiecare vine cand vrea , face ce vrea, nu intereseaza ca deranjeaza pe cineva … iar copiii ne sunt incredintati sa-i directionam spre DUMNEZEU nu spre lume – cu jocuri si facebook pe telefoane si tablete in timpul programului (la scoala nu fac asa ceva. in adunare de ce se practica ?).
    Încolo, fraţii mei, bucuraţi-vă în Domnul. Mie nu-mi este greu să vă scriu mereu aceleaşi lucruri, iar vouă vă este de folos. Filipeni 3:1
    … creşteţi în harul şi în cunoştinţa Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Hristos. A Lui să fie slava acum şi în ziua veşniciei. Amin . 2Petru 3:18

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: