Reclame
ULTIMELE STIRI!

Totuși, e ceva ce-L impresionează – Damaris Enășoni

O, Tată, Tu cunoscător a toate, cu ce am putea veni noi înaintea Ta?Ce te-ar putea impresiona pe Tine, infinitule Dumnezeu? Conversația cu oricare dintre noi, chiar cu, am zice noi, cele mai inteligente și complexe ființe, Te costă o nemărginită coborâre la nivelul nostru.Ce anume Ți-ar putea atrage Ție atenția? Ce faptă bună Te-ar uimi și rugăciunea cui Ți-ar schimba planul desăvârșit? Prietenia cui Te-ar încânta și ce idee ai considera-o cu adevarat înțeleaptă? Al cui caracter și realizări Te-ar surprinde?
O, Preaînaltule Dumnezeu si totuși, este ceva – este ceva și de aceea Te iubim. Tu nu disprețuiești o inima frântă și un duh zdrobit.
Asta-I plăcerea Ta – smerenia duhului nostru. Atunci când noi suntem mici, iar Tu ești mare în noi. Când recunoaștem ca Tu esti totul, iar noi nimic. Tată, ești Minunat pentru că-Ți arăți puterea în slăbiciunile noastre.
Opriți-vă din a mai încerca sa-L impresionați pe Dumnezeu cu ceva. Și recunoașteți că toate le aveți din El și prin El. Poate sta cineva înaintea Lui lăudându-se în vreun fel? Și totuși, mă laud, Doamne, cu duhul meu zdrobit, cu acceptarea voii Tale chiar și atunci când nu înțeleg, iar inima-mi plânge și astept să văd cum planul Tău perfect se conturează în viața mea. Ce frumos e să stai liniștit și să-L lași pe Dumnezeul Suveran să-ți conducă pașii, inima, viața și gândul – știind că El poate să o facă cel mai bine. Mulțumim Ție, Perfect Dumnezeu, că ești al nostru iar noi putem fi ai Tăi, așa imperfecți cum suntem.
Mulțumim, Doamne, că ești gata să ne legi rănile, să ne dai un viitor și o nădejde, mulțumim că totuși – ne-ai lasat ceva cu care să Te putem impresiona – că ne iubești atunci când, dezbrăcați de noi înșine, îngenunchiem și recunoaștem că dacă nu erai de parte noastră – cu inimi seci și uscate eram. Mulțumim, Duhule Sfânt, că ne ești îndrumător, călăuzitor, mângâietor și mijlocitor.

Iar când numai am nimic din mine și numai Tu te vezi – ridic ochii mei spre cer și mă smeresc din nou.

http://www.ciresarii.ro/index.php/totusi-e-ceva-ce-l-impresioneaza-damaris-enasoni/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3629 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: