Reclame
ULTIMELE STIRI!

Pastorul care sa rugat asupra lui Donald Trump spune că Hollywoodul este plin de adoratori ai diavolului care beau sânge

Un pastor evanghelic, care a fost printre cei care s-au rugat peste Donald Trump la Oficiul Oval din timpul verii, a spus că Hollywoodul este plin de închinători diavoli care se angajează în sacrificiul uman și beau sângele copiilor.

Rodney Howard-Browne a spus într-o predică în weekend: „Acești oameni sunt plini de diavol. Acești oameni nu pot fi nici măcar motivați. Ei și-au dat deja sufletul diavolului. Esti cu mine? Acești oameni trec prin sere, acești oameni beau sânge, acești oameni sacrifică copii.

Într-un clip publicat online de site-ul Right Wing Watch și raportat de Huffington Post , Howard-Browne a adăugat: „Ei sacrifică copiii la cele mai înalte nivele din Hollywood. Beau sânge de copii mici. Acesta este un fapt. De aceea, următorul lucru care va fi expus va fi tot pedofilia care va ieși din Hollywood și va ieși din Washington, DC. Sacrificiul uman și canibalismul se petrec de ani de zile.

Howard-Browne a continuat să descrie presupusele ritualuri satanice care continuă la Hollywood. „Mulți dintre actorii de la Hollywood pe care îi vedeți pe ecran, ceea ce nu știți, ei aduc o vrăjitoare, fac o ședință mare acolo pe set și se închină dracii și îi permit diavolilor să intre în ei înainte ca ei să ia parte din ceea ce vor acționa „, a spus el. – Este un fapt ce îți spun eu.

Pastorul din Africa de Sud și soția sa, Adonica Howard-Browne, sunt fondatorii ministerelor de renaștere și a bisericii fluviului din Tampa.

https://www.christiantoday.com/article/pastor.who.prayed.over.donald.trump.says.hollywood.is.full.of.devil.worshippers.who.drink.childrens.blood/116518.htm

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Despre ADMIN (3326 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: