Reclame
ULTIMELE STIRI!

Corpul unui pastor din Africa de Sud a fost găsit ars

Corpul unui pastor din Africa de Sud a fost găsit „ars fără să fie cunoscut”, cu mâinile legate în spatele lui într-un mic oraș agricol, la aproximativ 50 de mile în afara orașului Johannesburg.

Corpul de 45 de ani, Martin Beneke, pastorul senior și fondatorul rețelei Life in Christ Network din Johannesburg , a fost descoperit luni la Magaliesburg. Rețeaua „Viața în Cristos” a confirmat moartea pastorului într-un mesaj postat  miercuri.

„Trebuie să informăm pe toți că fondatorul și conducătorul pastorului LICN, pastorul Martin, a murit luni, 16 octombrie 2017”, afirmă declarația. „Sunt încă multe întrebări pe care le avem și răspunsuri de care avem nevoie, dar avem încredere în acest proces. Vă mulțumim tuturor celor care îi susțin soția, două fiice și o familie.

Purtătorul de cuvânt al poliției, sergentul Mpho More, a declarat presei că descoperirea trupului lui Beneke a fost făcută de un fermier local care a observat fumul când călătorea pe drumul său cu pietriș în ferma sa.

Înregistrările Roodereport raportează  că atunci când fermierul a încercat să investigheze fumul, el a descoperit un camion Nessan de la Beneke și un corp ars fără să fie recunoscut.

Poliția din Gauteng a anunțat că trupul lui Beneke a fost găsit cu mâinile legate în spatele lui și crede că a fost răpit.

„A fost răpit și găsit mort într-o fermă din Magaliesburg ieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției Gauteng Kay Makhubela într-o declarație, potrivit Times Live . „Mâinile bărbatului erau legate în spatele lui și trupul lui era ars fără să se recunoască.” El și mașina lui au fost găsite de un fermier din zonă și mașina lui ardea, motivul fiind necunoscut și în prezent nu au fost făcute arestări. a fost raportat dispărut luni de săptămâna aceasta de către familia sa, după ce nu sa întors acasă în acea noapte.

Beneke a fost văzut ultima dată luni la o stație de benzină de pe Avenue 14 din Johannesburg, cu doi bărbați necunoscuți, potrivit înregistrării.

https://www.christiantoday.com/article/church.shocked.and.grieving.after.beloved.pastor.is.found.burned.beyond.recognition/116352.htm

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Despre ADMIN (3326 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: