Reclame
ULTIMELE STIRI!

Concernul creștin internațional: Militanții au atacat și ucis cel puțin 28 de persoane, mai ales creștini, inclusiv mulți femei și copii.

Concernul creștin internațional: Militanții au atacat și ucis cel puțin 28 de persoane, mai ales creștini, inclusiv mulți femei și copii.

Această luptă între militanții fulani și fermierii creștini a fost o luptă continuă și sângeroasă de ani de zile. Pe măsură ce Fulani continuă să migreze spre sud, militanții se ciocnesc cu mai multe sate creștine. Numai în acest an au fost înregistrate peste 30 de atacuri asupra acestor sate creștine, lăsând mai mult de 250 de persoane ucise și sute de case arse.

Rev. Andrew Okebe, Coordonatorul zonal al Asociației Creștine din Nigeria, Districtul Miango, a declarat pentru ICC: „Ostașii au spus femeilor și copiilor să se ascundă la școala primară (elementară) noaptea, în timp ce bărbații din sat constituiau un grup de vigilenți și să se alăture soldaților în patrularea zonei. Din păcate, miliția a coborât și soldații au fugit, lăsând sătenii fără apărare să fie masacrați de teroriști „.

Potrivit reverendului Okebe, aceste atacuri persistente au lăsat satelor să se simtă ca operatorii de securitate alocate comunităților lor nu se angajează să-și protejeze și să-și protejeze viața de agresorii pe care îi consideră a fi jihadiști islamici care doresc să-și ocupe terenul. Acest atac a urmat doar câteva săptămâni după ce o miliție din Fulani a invadat Ancha, un sat învecinat cu Nkedoron, unde 20 de membri ai unei biserici baptiste au fost uciși cu sânge rece.

http://www.christianheadlines.com/blog/fulani-militants-raid-village-kill-28-women-and-children.html

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3633 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: