Reclame
ULTIMELE STIRI!

Muzeul Bibliei își deschide porțile în noiembrie, la Washington

Muzeul Bibliei, o investiție de jumătate de milion de dolari, va fi deschis luna viitoare la Washington și va ocupa un spațiu de 131.000 de metri pătrați, scrie The Guardian.

Desfășurat pe opt etaje, el va fi, potrivit inițiatorilor proiectului, și cel mai tehnologizat muzeu din lume.

Inițiatorul proiectului este miliardarul Steve Green, președinte al Hobby Lobby. Începând cu anul 2009, el a strâns o vastă colecție de texte biblice și artefacte.

Muzeul Bibliei se află în apropierea National Mall, unde se află Capitolul și muzeele Institutului Smithsonian, inclusiv cel de Istorie Naturală. Muzeul Bibliei colaborează cu Israel Antiquities Authority.

Accesul vizitatorilor este liber, deși o donație de 15 dolari este sugerată. Un tur complet, cu citirea tuturor placardelor, poate fi făcut în 72 de ore.

Un etaj este dedicat impactului Bibliei asupra istoriei și al culturii, o celulă de închisoare permite vizitatorilor să reflecteze asupra originilor biblice ale conceptului vestic de justiție, o mulțime de Biblii ilustrează cum cartea a fost arsă, de exemplu, în timpul Revoluției Culturale chineze, numeroase panouri multimedia arată influența Bibliei asupra modei, filmelor, literaturii și artelor vizuale, iar o încăpere cu un ecran gigant, sub numele „Bible Now”, promite „informații actualizate la nivel global”.

Un alt etaj este împărțit între Vechiul și Nou Testament. Partea care a putut fi vizitată de jurnaliști a fost cea reprezentând Noul Testament – interactivă, asemănătoare cumva parcului Disneyland, aici trei actori costumați vor interacționa cu vizitatorii.

În muzeu mai există și o sală de bal, un teatru cu 472 de locuri (care va găzdui, între altele, musicalul „Amazing Grace”), două restaurante, denumite Manna și Milk and Honey, și o grădină cu plante biblice. O altă atracție o reprezintă parcul de distracții Washington Revelations.

Organizatorii afirmă că muzeul este edicațional mai degrabă decât evanghelic și este adresat tuturor persoanelor, credincioase sau nu.

https://www.activenews.ro/stiri/Muzeul-Bibliei-isi-deschide-portile-in-noiembrie-la-Washington-146809

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Despre ADMIN (3326 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: