Reclame
ULTIMELE STIRI!

Cum prezintă New York Times vizita efectuată de Kim Davis în România pentru apărarea familiei tradiționale: „A stat în închisoare în SUA și face campanie în România împotriva căsătoriilor homosexuale”. Ce au „omis” jurnaliștii americani

Kim Davis, funcționara din Kentucky, care a sfidat sentința Curții Supreme a SUA, refuzând să elibereze certificate de căsătorie pentru cuplurile de homosexuali, arestată și ulterior pusă în libertate, s-a aflat zilele acestea în România.
„Un oficial al statului Kentucky, care a fost condamnată la închisoare în 2015pentru că a refuzat să încheie acte pentru căsătoriile cuplurilor de același sex, luptă împotriva căsătoriilor gay în România.”, scriu cei de la  New York Times.
„Unii spun despre această persoană că este un băgăreț străin, care a încălcat legea în propria țară.Căsătoria între persoanele de același sex nu este permisă în România, iar conservatorii de aici au început o luptă pentru a interzice în mod explicit acest lucru printr-un amendament constituțional”, mai scrie New York Times.
„O invităm pe Kim Davis să împartă cu noi lupta sa pentru libertate, credința sa puternică și experiența din penitenciar, care reprezintă prețul pe care l-a plătit pentru că a luptat pentru credința sa”, a spus spune Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, care conduce lupta împotriva unirii cuplurilor de același sex.
Atât în Kentucky cât și în România, Davis spune că aceste căsătorii între homosexuali reprezintă un atac împotriva libertății religioase.
În timpul vizitei sale în Romania, Kim Davis a participat la evenimente organizate în 6 orașe, unde s-a întâlnit cu lideri politici și ai societății civile.
Ea a spus că opoziția față de căsătoriile gay se bazează pe dorința de a proteja „familia naturală” – și nu e provocată de homofobie.
CITESTE MAI MULT: https://www.activenews.ro/
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3656 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: