Reclame
ULTIMELE STIRI!

Scandal în SUA după ce un cofetar creștin a fost forțat să onoreze o comandă pentru o căsătorie homosexuală. Procurorul general: „De prea multe ori am ignorat ceea ce spune Constituția”

Procurorul General al SUA, Jeff Sessions, a sugerat că instanțele ar trebui să fie de partea brutăriilor ale căror proprietari refuză să execute comenzi pentru nunți care au loc între persoane de același sex.
Departamentul de Justiție s-a alăturat deja unui brutar creștin din Colorado, care a refuzat să facă un tort de nuntă pentru un cuplu homosexual, deoarece căsătoria lor contravine credințelor sale religioase, scrie Dailymail.co.uk.
Încercarea de al forța pe Jack Phillips, proprietarul unei cofetării din Denver, să ofere un serviciu pentru nunta celor doi bărbați, ar fi o încălcare a drepturilor sale constituționale, a arătat Departamentul de Justiție luna trecută într-o motivare către Curtea Supremă.
Acum, într-un interviu, Sessions spune că libertatea de a evita să participe la evenimente care încalcă religia cuiva este un „drept fundamental”.
„De prea multe ori am ignorat ceea ce spune Constituția”, a declarat procurorul general la programul „Credința națiunii” al CBN.
„Se spune că Congresul nu va face nicio lege cu privire la stabilirea unei religii și nici nu va interzice exercitarea liberă a acesteia. Așa că întrebarea este – brutarul de prăjituri are mai mult decât o viziune personală aici. El are o viziune religioasă și simte că nu-și poate exercita liber religia prin faptul că este obligat să participe la o ceremonie într-o manieră pe care nu o crede.”
citeste mai mult: https://www.activenews.ro
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3656 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: