Reclame
ULTIMELE STIRI!

Toleranță zero. Homosexualii din România nu vor ca Teatrul Național să găzduiască o conferință organizată de Coaliția pentru Familie. Cum denaturează adevărul organizația Accept

Toleranță zero. Homosexualii din România nu vor ca Teatrul Național să găzduiască o conferință organizată de Coaliția pentru Familie. Cum denaturează adevărul organizația Accept

Accept, o asociație a homosexualilor, a transmis o scrisoare deschisă conducerii Teatrului Național I. L. Caragiale din București prin care îi cere actorului Ion Caramitru, directorul instituției, să retragă sprijinul pentru organizarea conferinței „O mărturie americană despre libertatea de conștiință” de către Coaliția pentru Familie la sediul instituției teatrale.
Motivul invocat de Accept este că acest eveniment „încălcâ demnitatea umană a minorității persoanelor lesbiene, gay, bisexuale, transgender și intersex (LGBTI) prin conținutul instigator la ură”.
Cei de la Accept mai spun că „organizatorii promovează în mod fals ca eroină a libertății religioase pe doamna Kim Davis, cetățean american condamnată de instanțele americane în 2015 la 5 zile de închisoare pentru sfidarea curții, după ce i s-a cerut să își îndeplinească obligațiile de serviciu ca funcționar al unei primării din SUA”.
Ce omit să spună cei din asociația Accept este că funcționara și-a câștigat dreptatea în justiție. Kim Davis a ajuns după gratii pentru că refuzat să semneze actele de căsătorie ale cuplurilor de același sex, după ce Curtea Supremă a SUA decis să legalizeze mariajele gay la nivelul tuturor statelor americane. A fost eliberată, iar guvernatorul Matt Bevin a semnat o lege care garantează angajaților obiecțiunea de conștiință. Adică angajații statului nu mai sunt obligați să semneze certificatele de căsătorie ale cuplurilor homosexuale dacă cred că asta contravine perceptelor lor creștine și morale.
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3656 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: