Reclame
ULTIMELE STIRI!

Preot italian spitalizat după atacul activiştilor homosexuali asupra unui marş pro-familie

Weekendul trecut, în toate oraşele Italiei au avut loc marşuri tăcute pro-familie, denumite Sentinelle in Piedi („Santinele în Picioare”). Organizatorii estimează 10.000 de participanţi în 100 de oraşe, care au demonstrat împotriva politicilor LGBT şi a cererii acestora de legiferare căsătoriei între persoane de acelaşi sex.

În multe oraşe, precum Bologna, Torino, Genova, Aosta, Rovereto, participanţii au fost agresaţi fizic şi verbal de contra-manifestanţi care s-au identificat drept „anarhişti”.

La Rovereto, anarhiştii au ameninţat, au aruncat cu ouă şi au distrus materialele pe care le distribuiau manifestanţii, după care au trecut la atacuri cu pumnii şi picioarele, împingând manifestanţii paşnici. Deşi fusese avertizată cu privire la posibile incidente violente, poliţia nu a fost prezentă la eveniment. Două persoane au fost spitalizate: Părintele Matteo Graziola şi o femeie neidentificată. Un poliţist a fost lovit, iar purtătorul de cuvânt al poliţiei a recunoscut că s-a ajuns prea târziu la locul faptelor.

La Bologna, manifestanţii, descrişi de ziarul Corriere della Sera ca „ultra-catolici”, abia au putut ajunge la locul de desfăşurare a protestului tăcut, deoarece au fost nevoiţi să treacă prin furcile caudine a două şiruri de anti-demonstanţi care ţipau, înjurau, aruncau cu sticle, îi scuipau şi îi împingeau. Poliţiştii, deşi bine echipaţi, abia au făcut faţă situaţiei. În faţa acestui atac, familiile cu copii au fost nevoite să plece. Un purtător de cuvânt al Santinelelor a declarat pentru Tempi.it: „O mamă care împingea un cărucior cu un copil de un an în el a fost acoperită de insulte şi scuipată”.

Incidente similare s-au desfăşurat şi în alte oraşe, unde contra-manifestanţii au fluturat steagul unui partid comunist, au mimat actul sexual în faţa familiilor cu copii participante la veghea tăcută şi au aruncat cu petarde.

citeste mai mult: http://stiripentruviata.ro/preot-italian-spitalizat-dupa-atacul-activistilor-gay-asupra-unui-mars-pro-familie/

Reclame
Despre ADMIN (3243 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: