Reclame
ULTIMELE STIRI!

Pastor protestant acuzat de spionaj în Turcia, a împărtășit o cântec sincer scris în timpul închisorii sale pentru a marca mai mult de un an în captivitate.

Familia lui Andrew Brunson, un pastor protestant acuzat de spionaj în Turcia, a împărtășit o cântec sincer scris în timpul închisorii sale pentru a marca mai mult de un an în captivitate.

Până la detenția sa din octombrie 2016, Brunson și soția sa Norine au condus Biserica de Înviere Protestantă din orașul turc Azmir.

Acuzațiile împotriva sa includ spionajul și conspirația de a răsturna guvernul turc alături de clericul musulman din SUA, Fethullah Gulen.

Brunson a negat în repetate rânduri aceste afirmații, spunând: „Am început o biserică; Sunt un om de religie care a făcut asta cu cunoștințele statului. Scopul meu este să spun despre Isus Hristos. N-am făcut spionaj.

Comisia americană pentru libertatea religioasă internațională (USCIRF) susține că aceste acuzații sunt fabricate și că închisoarea este ilegală.

Cântecul evidențiază credința sa statornică, în ciuda durerii fizice și psihice pe care o trăiește, după cum scrie: „Ești vrednic, vrednic de totul meu!” / Lăcrimile și durerea pe care le ridică ca ofrandă / Învață-mă să împărtășesc în părtășia ta suferință / Mielul lui Dumnezeu ești vrednic de totul meu „.

Ea continuă să spună: „Vreau să fiu demn de a sta în fața ta în acea zi / fără regrete de la lașitate, lucruri lăsate dezlegate / să te aud spunând:” Bine, prietenul meu credincios, acum intră în răsplata ta „Isus , bucuria mea, tu ești premiul pe care-l conduc.

https://www.christiantoday.com/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3656 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: