Reclame
ULTIMELE STIRI!

Pelerinii creștini susțin Israelul pentru că „așa spune Biblia”

Într-o vreme în care antisemitismul este în creștere, mii de creștini s-au adunat la Ierusalim pentru a sărbători Sărbătoarea Corturilor și pentru a susține Israelul. Ei au venit de la marginile pământului pentru sărbătoarea de șase zile, sponsorizată de Ierusalimul Internațional al Creștinilor (ICEJ), răspunzând unei invitații străvechi.

„Este invitația profetului Zaharia, în capitolul 14, versetul 16 din cartea lui Zaharia. El prevede un moment în care toate națiunile vor veni la Ierusalim,vor sărbători Sărbătoarea Corturilor și se vor închină Domnului”, a declarat vicepreședintele ICEJ, David Parsons pentru CBN News

Peste 5.000 de creștini din aproape 100 de națiuni au venit încă din prima seară să se închine împreună cu poporul Israel.

jst457cl feast2017 hdv 0

„Dumnezeu e credincios prin faptul că de aproape 40 de ani această adunare internațională a trupului lui Hristos are loc într-un mod unic”, a spus Parsons.

Această reuniune a mai multor națiuni a avut loc pentru prima dată în 1980, după ce 13 țări și-au mutat ambasadele de la Ierusalim la Tel Aviv.

Victoria Israelului a Războiului de Șase Zile din 1967, care a făcut posibilă reunificarea Iersualimului face ca acest an să fie un an special de sărbătoare.

„Ce este cu adevărat extraordinar este anul jubileului pentru Ierusalim. Se împlinesc 50 de ani de când orașul Ierusalim a fost reunit sub suveranitatea evreiască”, a spus Parsons.

Mai mult de jumătate dintre cei care participă anul acesta la sărbătoare pentru prima dată în viața lor.

jst457cl feast3 hdv 0

„Facem parte dintr-o delegație a insulei Cook de 26 de membri și suntem aici pentru a sărbători Sărbătoarea Corturilor. Participăm pentru prima dată la această sărbătoare. E minunat să fii aici împreună cu alte națiuni, să ne închinăm împreună în prezenșa Domnului”, a spus Paul Lynch. „Este scris în Biblie foarte clar: cei care binecuvântează Israelul vor fi binecuvântați. Ei sunt poporul ales de Dumnezeu iar guvernul nostru vrea să facă un angajament pentru a sprijini Israelul”, a mai adăugat el.

„La începutul acestui an Dumnezeu mi-a vorbit să vin să reprezint națiunea Samoa”, a spus Cruise Westerland. „Așa că am adus o echipă de 20 de oameni. Aducem bucuria pe care o avem cu noi de la marginile pământului, la doar două ore de zbor de Fiji”.

Am întrebat pe câțiva pelerini de ce sprijină atât de mult Israelul.

jst457cl feast4 hdv 0

„Pentru că Biblia spune să facem acest lucru” a spus Westerland.

„Este cea mai mare dovadă a faptului că Dumnezeu este viu”, a spus un tânăr pe nume Bjorgfinnur din Insulele Feroe. „Uitați-vă la evrei cum se întorc. Uitați-vă cum înflorește pământul”.

„Cred că Israelul este o țară atât de importantă îdin perspectiva Bibliei, deci cred că fiecare creștin de pe planetă ar trebui să sprijine Israelul”, a spus Veronica, a spus o tânără din Finlanda.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/7658-pelerinii-crestini-sustin-israelul-pentru-ca-asa-spune-biblia#ixzz4vBLfLf3e
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3633 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: