Reclame
ULTIMELE STIRI!

Pastorul senior cu aproape 40.000 de membri ai Bisericii din Highlands din Alabama, Chris Hodges, a fost recent înlăturat ca pastor al campusului din Greystone din cauza unei eșecuri morale.

Pastorul senior cu aproape 40.000 de membri ai Bisericii din Highlands din Alabama, Chris Hodges, a fost recent înlăturat ca pastor al campusului din Greystone din cauza unei eșecuri morale.

Vorbind la Conferința femeilor ReCreate la 30 septembrie, pastorul Chris Hodges a arătat că fiul său nu mai este pastorul campusului Greystone după eșecul moral, dar nu a dat detalii suplimentare în această privință, potrivit AL.com .

Postul creștin a contactat Biserica din Highlands pentru comentarii suplimentare cu privire la eliminarea lui Michael Hodges. Un mesaj rămas pentru un purtător de cuvânt încă așteaptă un răspuns.

Nu rămâne clar ce a eșuat moralul lui Michael Hodges. Toate conturile sale de social media, precum și cel puțin una care aparține soției sale, Katie, au fost dezactivate. Biserica a epurat, de asemenea, toate referințele la el de pe site-ul său. Charles Kelly  este listat acum ca pastor al campusului Greystone.

Mișcarea vine mai mult de un an de la nunta sa în 2016. Profilul soției sale Facebook  arată că ea este în prezent coordonator de recrutare la Highland’s College . Michael a fost membru al personalului bisericii din 2015, potrivit AL.com, și a deținut alte titluri, inclusiv directorul de parteneriat și plasament al ministerului, și a fost membru al echipei Highlands College.

Nu este clar dacă există vreun plan să-l restabilească pe Michael Hodges la slujire, așa cum a fost făcut pentru fostul pastor al Bisericii Locuințelor Vindecătoare din Baton Rouge, Louisiana, Dino Rizzo.

În august 2013, la doar 14 luni după ce Rizzo a demisionat din funcția de pastor senior al Bisericii Healing Place din cauza unei aventuri inadecvate cu o femeie care nu era soția lui, Chris Hodges la prezentat pe Rizzo  ca nou membru al echipei pastorale a Bisericii din Highlands .

„Dino a fost o surprinzătoare sursă de inspirație pentru mine și pentru oamenii din întreaga lume”, a spus Hodges într-o înregistrare  care îi prezintă lui Rizzo bisericii sale.

„În primăvara anului 2012, Dino sa aflat într-o stare foarte obosită și obosită, cu o relație nesănătoasă cu Dumnezeu și cu familia sa, iar în acel timp Dino sa implicat în primele etape ale unei prietenii scurte, dar necorespunzătoare cu o altă femeie Când situația a ieșit la lumină, eu și ceilalți supraveghetori din cadrul HPC ne-am implicat, a fost responsabilitatea noastră, am condus biserica în ultimul an prin vindecare și restaurare „, a spus Hodges, care a menționat că Rizzo a inspirat plantarea de la Biserica Highlands.

„Dino este o mare parte a motivului pentru care am venit chiar și la Birmingham”, a spus Hodges. „El a fost prima persoană care ma provocat să merg să plantez o biserică”.

Biserica din Highlands a fost începută  în februarie 2001, când mai mult de 350 de persoane au participat la primul serviciu al bisericii la Centrul de Arte Frumoase din Liceul Mountain Brook din Birmingham, Alabama.

sursa: https://www.christiantoday.com/article/pastor.at.40000.member.megachurch.removed.over.moral.failing/115693.htm

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3633 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: