Reclame
ULTIMELE STIRI!

Top 10 filme creștine pentru familia ta

Filmele creștine ajuta familiile să-și petreacă timpul împreună într-o manieră sănătoasă. Aceștia pot oferi o rampă de lansare pentru conversații despre Dumnezeu și despre credință și pot chiar să caute să caute membrii familiei oportunități de a gândi să învețe mai multe despre trăirea unei vieți de credință. Iată primele 10 filme familiale disponibile pe  Pure Flix , atât pentru familiile cu copii sub 12 ani, cât și pentru cei cu copii de 12 ani și peste.

Top 10 filme pentru familii cu copii sub 12 ani

1. Armăsarul Sălbatic

Stăpânul sălbatic Pure Flix

Hanna și tatăl ei au ajuns la ranch-ul muntelui Matty, care se întinde de-a lungul granițelor dintre Utah și Nevada. Hanna a venit să fotografieze armasarii sălbatici care se zvonește că trec pe terenul munților accidentat. Dar când Hanna și noul ei prieten CJ descoperă un plan extras de bogatul domn Novak pentru a scăpa zona cailor sălbatici, cele două fete trebuie să se întoarcă la Matty pentru ajutor înainte de a fi prea târziu!

Priveste acum 

2. Gang-ul Sugar Creek: Robberul în mlaștină

O după-amiază relaxantă la Sugar Creek se transformă în mai mult decît Bill Collins negociază pentru că Poetry se împiedică de o mască ascunsă în mlaștină. Rapoartele despre un hoț de bănci pe suprafața liberă în curând, și după cum investighează banda, descoperă o hartă care duce la mai mult decât o comoară. În timpul unui campot lângă copacul gol, copiii trebuie să supraviețuiască unei întâlniri care îi lasă să se întrebe dacă o cabină din apropiere este cu adevărat abandonată. Dacă pot să pună laolaltă indicii care îi înfruntă, misterul și aventura așteaptă banda în propria lor curte!

Priveste acum 

3. Aventurile lui Bailey, Puiul pierdut

Bailey, un cățeluș adorabil de retriever de aur, se mișcă! Pe drumul spre noua lor casă, familia lui Bailey se oprește și o lasă în urma greșelilor. Puiul jucăuș bolnav se pregătește să-și găsească familia și să se poticnească peste „Sharkrosa”, o fermă exotică de sălbăticie. La fermă, Bailey se întâlnește și se împrietenește cu un sortiment de animale: Will Bailey va vedea familia din nou? distreaza distractia si aventura, pe masura ce Bailey intalneste noi prieteni si invata o lectie sau doua despre familie si prietenie.

Priveste acum 

4. Jack și fasolea

Un personaj de poveste care este pe punctul de a ieși din școala de basm, Jack trebuie să îndeplinească o acțiune eroică până luni sau să nu-și facă rău, la fel ca tatăl său în fața lui. Dornic de a face bine, Jack își vinde COW (Computer of Wonder) pentru o mână de fasole magică și o carte misterioasă care înregistrează aventurile sale pe măsură ce le are. Însoțit de vicleșugul său Grayson – o gâscă care a mâncat o fasole și a suferit o transformare uimitoare – Jack urcă pe culmea fasolei magice pentru a recupera Harfa Destinului fabulos de la uriașul Giant care trăiește pe cer.

Priveste acum 

5. Pierderea Palului lui Arthur

Bazat pe seria populară de televiziune, acest film distractiv și educațional îl găsește pe Arthur și pe prietenii săi într-o misiune de a-și găsi câinele lipsă Pal. În călătoria lor, ele pun împreună indicii, descoperă locuri interesante și învață importanța prieteniei și a muncii în echipă.

Priveste acum 

6. Ceasornicator

Trei copii descoperă o mașină de timp în apartamentul bătrânului om ciudat care trăiește la etaj și trebuie să se întoarcă în timp după ce a întrerupt continuu spațiu-timp prin trimiterea unui manual de reparații pentru calculator înapoi în secolul al nouăsprezecelea.

Priveste acum 

7. Detectivi de biciclete

Young Leon este nou în oraș și dorește să se potrivească. Încearcă să se alăture unui club local cu niște autocolante numite „Mountain Bike Detective Club”, dar are o problemă – bicicleta lui nu este destul de rece pentru grup și el nu are destui bani pentru unul mai bun. Atunci, o figură misterioasă pe motocicletă se apropie de Leon cu o ofertă de a face niște bani, iar Leon nu poate refuza. Cu roțile sale noi și abilitățile sale puternice deductive, Leon face parte acum din bandă, în timp ce pornesc să investigheze misterele din jurul orașului. Pe măsură ce copiii și părinții lor încearcă să rezolve misterul, ei învață valori biblice importante despre încrederea în Dumnezeu, onestitatea, rezistența la ispită și iertare. Dublat în limba engleză din producția originală germană.

Priveste acum 

8. Aventura pierdută

Julian și Cyrus iau un ocol surprinzător din viața lor obișnuită pe un teritoriu neexplorat. Într-o misiune de a-și găsi tatăl dispărut, perechea se va confrunta cu provocări fizice și spirituale. Fiecare moment aventuros este o oportunitate de a descoperi conducerea lui Dumnezeu, sensul familiei și cum să avem credință în fața greutăților.

Priveste acum 

9. Casa lui JK

Îmbinând valorile familiei și lecțiile de viață cu muzica și dansul, Casa lui JK se distrează în timp ce preda copiilor lecții de viață importante despre subiecte precum recunoștința, răbdarea, manierele, îngrijirea, partajarea, familia și multe altele

Priveste acum 

10. Zap Pack

Urmăriți viața unui băiat de vârstă superioară, numit Zack, a cărui lume se întoarce cu susul în jos când familia sa se mută într-un oraș nou, apoi se transformă în bizar, când devine „zapped” în rucsacul său școlar. Dar viața și atitudinea lui Zack sunt transformate în timp ce el învață povestiri din Biblie despre copiii care își trăiau credința în Dumnezeu dintr-un grup furios de personaje animate care trăiau în rucsac.

Priveste acum 

Top 10 filme pentru familii cu copii 12 și peste

1. Dragostea uimitoare

Amazing Love Pure Flix

Un pastor al tinerilor și soția lui iau cinci adolescenți într-o călătorie de campanie în week-end. Rezultă un conflict între două dintre ele și creează o tensiune în tabără. Pentru a încerca să rezolve acest lucru, pastorul tinerilor îi spune adolescenților povestea profetului din Vechiul Testament, Hosea. La început, adolescenții nu vor să audă, dar pe măsură ce trece cu povestea, ei devin mai interesați. Povestea clipește înapoi în Israel și arată marele angajament al lui Osea față de Dumnezeu și dragostea necondiționată pentru soția sa. Acest film oferă o inspirație reală prin caracterul lui Osea și are, de asemenea, o prezentare evanghelică atingând marea dragoste a lui Hristos.

Priveste acum 

2. Woodlawn

Woodlawn Pure Flix

În urma desegregării cu mandat guvernamental în 1973, Tony Nathan (Caleb Castille) se alătură studenților afro-americani de la Woodlawn High School din Birmingham, Ala. În timp ce violența și furia erup în oraș, antrenorul de fotbal Woodlawn, Tandy Gerelds (Sean Astin) să vorbească cu jucătorii săi. Mesajul său de speranță și iubire conduce la o trezire spirituală care îi inspiră pe atletul Nathan, coechipierii săi și pe ceilalți membri ai comunității să depășească ura care le înconjoară.

Priveste acum 

3. Vindecat prin har

Riley a visat să fie o dansatoare de clasă mondială, dar un accident îngrozitor îi aduce visele în staționare. Ea se confruntă cu cea mai mare împiedicare a vieții ei, totuși se agăță de credința ei, hotărâtă să se recupereze la timp pentru cetățeni, întorcându-se la terapia ecvină pentru a-și recâștiga mobilitatea.

Priveste acum 

4. Îngerul în Casa

După ce un proprietar al fabricii de jucării și soția sa au primit o vizită neașteptată de la un băiat precoce de șapte ani, lumea lor va fi întoarsă cu susul în jos! Atunci când se hotărăsc să-l ducă ca un copil adoptiv, noii părinți încep o călătorie miraculoasă care prezintă bucuriile și experiențele unei familii. Îngerul în Casa este o poveste încântătoare de inimă care va scoate copilul în noi toți.

Priveste acum 

5. Aventurile lui Mickey Matson și Tezaurul Copperhead

Descoperind o serie de indicii lăsate în urmă de bunicul său, Mickey Matson și prietenii lui se îmbarcă într-o călătorie în căutarea unui dispozitiv antic mitic. Cu viitorul țării suspendate în balanță, ei vor trebui să depășească și să depășească o conspirație rea care datează de la războiul civil.

Priveste acum 

6. Dincolo de mască

Dincolo de masca Pure Flix

Liderul principal al British India Company, Will Reynolds tocmai a fost dublu încrucișat și acum se află în fugă în coloniile americane. Muncind să-și răscumpere numele și să-și recâștige afecțiunile femeii cu care nu a fost niciodată pe deplin adevărat, se va ascunde acum în spatele unei noi măști în speranța de a-și răsturna fostul angajator. Pe măsură ce viața lui trecut se apropie de el, Will trebuie să câștige cumva încrederea și ajutorul iubitului său Charlotte – ca și al lui Ben Franklin – în timp ce se luptă împotriva timpului pentru a dezamorsa un complot de proporții istorice. După cum va descoperi Will Reynolds, dacă lăsăm libertatea adevărată, istoria poate fi răscumpărată!

Priveste acum 

7. Tocmai de Grace

„Touched By Grace” este drama de familie despre un grup de adolescenți care fac o campanie falsă de a alege o fată cu Sindromul Downs ca Regina Națională a Școlii. Este inspirat de evenimentele de agresiune reale pe care adolescenții din comunitatea noastră au asistat la întâlnirile lor în liceele lor locale.

Priveste acum 

8. Dancer și dame

Rick Dancer este un detectiv rătăcitor, nemulțumit, care a trecut mult timp în fața lui. Numai cu ajutorul Prințesei, un polițist canin agitat și fascinant, poate Dancer să spargă cazul carierei sale.

Priveste acum 

9. Secretele lui Jonathan Sperry

Dustin și doi dintre cei mai buni prieteni ai săi sunt de 12 ani care așteaptă cu nerăbdare o vară de distracție în 1970. Când Dustin mută peluza de șaptezeci și cinci de ani, Jonathan Sperry, un bărbat pe care la văzut la biserică, se dezvoltă o prietenie unică. Ce se va întâmpla în restul vara este ceva ce Dustin și prietenii lui nu vor uita niciodată. O producție de înaltă calitate, cu o distribuție excelentă și un mesaj!

Priveste acum 

10. Caracteristică dublă: Cadoul final și viața ultimă

Jason Emily Ultimate cadou pur flix

Jason, un tânăr nesăbuit, se află în căutarea unui dar final pe care bunicul său târziu îl promisese în voia lui. Jason Stevens este nepotul rasfatat al unui miliardar decedat a carui asteptari de la vointa sunt scoase in timp ce el este condus prin mai multe sarcini menite sa-l faca o persoana mai buna. Pe drum, se întâlnește și se împrietenește cu o tânără pe nume Emily și mama ei Alexia. Va primi darul final și apoi viața ultimă?

Priveste acum 

Deveniți astăzi membru al serviciului de redare digitală Pure Flix. Faceți clic aici  și începeți să vă bucurați de mii de filme creștine și de familie, de emisiuni TV și programe de educație online oricând, de oriunde, GRATUIT timp de o lună.

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3814 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: