Reclame
ULTIMELE STIRI!

Fosta lesbiană explică de ce a semnat declarația de la Nashville despre sex și sexualitate

Spectatorul și autorul, Rosaria Butterfield, fostă lesbiană, a explicat de ce a semnat declarația de la Nashville, care a fost lansată de o largă coaliție de lideri creștini, printre care JI Packer și Francis Chan, articulând designul lui Dumnezeu pentru identitatea umană ca bărbat și femeie.

„Eu stau cu ortodoxia biblică, care este inseparabilă de mandatul creării lui Dumnezeu și de definirea personalității de gen descoperită în Geneza 1:27”, a scris Butterfield într-un articol pentru site – ul Consiliului pentru bărbat și femeie biblică ca motiv pentru semnarea afirmație.

„Am semnat declarația de la Nashville, deoarece conștiința mea mă forțează, pentru că promisiunile de libertate în termenii lumii sunt false și înșelătoare și pentru că mulți care pretind că au iertarea și mântuirea lui Hristos trebuie să fie chemați să răspundă pentru rătăcirea oamenilor buni cu promisiunile false și minciunile murdare „, a continuat ea.

„Am semnat declarația de la Nashville, pentru că lupii se plimbau, leii râd, și pentru că sunt îndrăzneți și mândri de erezia lor și pentru că trebuie să fii avertizat”.

Declarația, care a fost sponsorizată de CBMW și Comisia pentru Etică și Libertate Religioasă, a fost emisă  săptămâna aceasta la Nashville, Tennessee.

Butterfield a reamintit că a trăit 20 de ani ca lesbiană.

„Am fost încântat de iubitul meu, de casa noastră pe una dintre Lacurile de Fier, de Retrieverii noștri de Aur și de carierele noastre .. Când Hristos ma revendicat pentru Sine, nu m-am oprit să mă simt ca o lesbiană. Nu am fost convertită din homosexualitate, am fost convertită din necredință „, a scris ea.

„Conversia la Hristos nu mi-a schimbat inițial atracția sexuală pentru femei”, a explicat ea. „Ceea ce mi-a schimbat imediat conversia a fost inima mea și mintea mea, mintea mea a fost pe foc pentru Biblie și nu am putut să citesc suficient din ea sau destul de mult despre ea.” Evanghelia mi-a dat o lumină care era ruinată. Lumina Domnului mi-a luminat păcatul prin lege și mi-a luminat speranța prin Isus și Evanghelie „.

Ea a spus că a aflat că păcatul nu-și pierde caracterul de păcat pentru că ne-a iubit-o. „Am aflat că homosexualitatea mea a fost o consecință logică a căderii omului, amprenta păcatului originar asupra unora dintre noi, este adevărat că unii dintre noi s-au născut în acest fel, este adevărat că toți suntem născuți în păcat, într-un fel sau altul, putem să ne urăm păcatul fără să ne urâm pentru că noi cei care ne-am făcut viața lui Hristos stăm în neprihănirea Lui și nu al nostru. „Identitatea noastră reală nu este în păcatul pe care îl luptăm ci în salvatorul pe care îl îmbrățișăm.

SURSA: https://www.christiantoday.com/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Despre ADMIN (3326 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: