Reclame
ULTIMELE STIRI!

‼️🙏Apel urgent de rugaciune. Rugați-vă pentru Las Vagas: Cel puțin 50 de morți și peste 200 răniți

Actualizare 13:40. Un nou bilanț sumbru în urma împușcăturilor din orașul american. Poliția a anunțat că cel puțin 50 de oameni au fost uciși. De asemenea, numărul răniților a depășit 200..(azi luni ora Romaniei)

Apărătorii automați au zburat la concerte de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay, chiar peste principalul bulevard Las Vegas din zonă, a spus poliția.

Atacantul, care este un om local și nu a fost încă numit, a fost împușcat de poliție, au spus oficialii. Motivul său nu este încă cunoscut și oficialii au descris situația ca fiind „statică”, fără ca ceilalți trăgători să fie în libertate.

Complicatorul principal al pistolarului, Marilou Danley, este încă pe fugă. Autoritățile caută o femeie asiatică descrisă ca o însoțitoare a suspectului, a declarat Joseph Lombardo, șeriful  departamentului de poliție metropolitană din Las Vegas .

Martorii au descoperit că au văzut strălucirea luminoasă din etajele superioare ale hotelului în timpul unei interpretări de către starul muzicii country Jason Aldean, care ulterior a postat pe social media, chemând oamenii să se roage.

Scriind pe Instagram, el a spus: „Această seară a fost dincolo de oribil. Încă nu știu ce să spun, dar a vrut să spună tuturor că eu și echipajul meu sunt în siguranță. Gândurile și rugăciunile mele se dau tuturor celor implicați în seara asta. Mă doare inima că se va întâmpla cu oricine tocmai ieșea să se bucure de ceea ce ar fi trebuit să fie o noapte distractivă.

Sute de persoane au părăsit scena, iar videoclipurile postate pe social media au arătat o perioadă lungă de focuri de artificii.

Festivalul de muzică de trei zile a început vineri și a avut loc în ultimii patru ani pe un lot de 15 hectare de pe bulevardul Las Vegas din Mandalay Bay.

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Despre ADMIN (3350 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: