Reclame
ULTIMELE STIRI!

Templul Satanic îi cere urmașilor să-și îndrepte atenția asupra brutarilor creștini cerându-i să facă prăjituri „pentru Satana”

Lucien Greaves, co-fondator și purtător de cuvânt al Templului Satanic, a susținut într-un blog pe temelii „Potrivit lui Matthew” marți că proprietarii de afaceri creștine discută împotriva homosexualilor pentru refuzul de a servi nunți gay.

El și-a exprimat temerile că, din moment ce orientarea sexuală nu este o clasă protejată în temeiul Legii drepturilor civile din 1964, proprietarii de afaceri religioase ar putea începe să câștige cazuri la Curtea Supremă a SUA.

„Din acest motiv, Templul Satanic a anunțat un plan pentru cei care se simt înstrăinați sau oprimați de statutul privilegiat al religiei asupra orientării sexuale: Cereți-vă brutarului dvs. homofob să faceți un tort pentru Satan”, a scris Greaves.

Într-un interviu acordat ziarului Daily Caller News,  joi, el a sugerat că, dacă creștinii evanghelici aleg să nu lucreze la nunți de același sex, „atunci și alți oameni ar trebui să li se permită să le refuze și serviciile”.

„Cred că aceasta este o opțiune pe care o puteți alege din punct de vedere juridic. Nu este o opțiune foarte susținută din punct de vedere social, am depășit deja acest lucru în era lui Jim Crow, cred că am venit cu un fel de contract social că, de afaceri și de a oferi servicii publicului că trebuie să acționați în limitele a ceea ce se încadrează în comportamentul social acceptat, indiferent de propria religie sau orice altceva „, a spus Greaves.

Unul dintre cazurile principale care se petrec în fața Curții Supreme în această toamnă se referă la artistul tort Colorado Jack Phillips de la Masterpiece Cakeshop.

Phillips încearcă să răstoarne o decizie a Comisiei pentru drepturile civile din Colorado în 2014, care la găsit vinovat de discriminarea față de cuplul de același sex Dave Mullins și Charlie Craig în 2012, când a refuzat să facă un tort pentru nunta lor.

Alianța de Apărare a Libertății, reprezentând artistul de tort, a depus cererea de deschidere la Curtea Supremă la sfârșitul lunii august.

„Toleranța ar trebui să fie o stradă bidirecțională. Phillips servește cu plăcere oricui intră în magazinul său, dar așa cum este o practică obișnuită pentru mulți artiști, el refuză să proiecteze pentru o varietate de evenimente și mesaje care contravin convingerilor sale profunde. în acest caz, Jack ia spus tânărului că el îi va vinde ceva în magazin, dar nu a putut să creeze un tort personalizat care să-și sărbătorească nunta datorită credinței sale creștine „, a spus Kristen Wagoner, Adjunct Adjunct al ADF  .

https://www.christiantoday.com/article/satanic.temple.is.asking.its.followers.to.target.christian.bakers.by.asking.them.to.make.cakes.for.satan/114929.htm

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Despre ADMIN (3326 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: