Reclame
ULTIMELE STIRI!

Pastorul promite să distrugă afișarea demonică a profesorului din Florida la parcul public

Un pastor din Florida a promis să distrugă un afiș Satanic pe care un profesor intenționează să-l ridice într-un parc public local.

Potrivit ChristianToday.com, Preston Smith învață artele lingvistice la Boca Raton Community Middle School. Smith a raportat că a înfuriat părinții anterior, pare să-i încurajeze pe studenții săi în viziunea sa anti-creștină. Acum Smith intenționează să ridice un monument al lui Satan într-un parc local, în Piața Sanborn.

Afișajul va conține o pentagrama de metal mare, precum și semnele care vor spune: „copiii să-l salveze pe Satan”, „În Satan avem încredere” și „O Națiune sub Antihrist”.

Mark Boykin de la Biserica tuturor națiunilor din Boca Raton a dezmințit intenția lui Smith de a ridica ecranul și a acuzat-o pe Smith că „a pus un covor bun pentru Satana”.

„Cred că este condamnabil. Cred că este o insultă pentru orașul nostru. … E rău, e esența răului. Eu îmi asum responsabilitatea de a lua bara de alunecare și de ao doborî „, a adăugat Boykin.

Primarul orașului Boca Raton, Susan Haynie, a fost de acord cu Boykin că afișajul a fost „extrem de ofensator”, dar a declarat că consiliul municipal va onora onoarea liberă și va permite lui Smith să ridice ecranul.

Smith a apărat afișarea afirmând: „” Copilul Săracul Satan „este o expresie artistică a sfidării spre scena Nașterii Sanborn Square, care efectuează o reînnoire anuală a indoctrinației de pradă într-un parc public care vizează copii mici înainte de a avea abilități de gândire critică. Satana și Dumnezeu sunt în mod clar atât personaje fictive lipsite de orice dovadă științifică revizuită de către colegi. ”

http://www.christianheadlines.com/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Despre ADMIN (3326 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: