Reclame
ULTIMELE STIRI!

O școală religioasă evreiască din Londra riscă să fie ÎNCHISĂ de autoritățile britanice pentru că refuză să predea elevilor între 3 și 8 ani despre homosexualitate și „schimbarea” de gen

O școală confesională evreiască din Londra riscă să fie închisă de autoritățile britanice după ce a picat a treia inspecție consecutivă din partea Biroului de Standarde în Educație, Servicii și aptitudini ale Copilului (OFSTED), informează Jerusalem Post.
Motivele pentru care unitatea de învățământ nu trece testele oficialilor londonezi sunt legate de refuzul acesteia de a preda copiilor despre subiecte legate de fenomenul LGBT, inclusiv teoria schimbării de gen.
Școala de fete Vișniț, localizată în cartierul londonez Hackney, se adresează fetelor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, iar majoritatea elevelor au limba idiș ca limbă maternă. Materiile sunt predate în ambele limbi, 50% dintre acestea fiind seculare, iar restul țin de religia mozaică.
Conform ultimului raport publicat de Ofsted, școala încalcă legea Egalității din 2010, care obligă toate școlile britanice să învețe copiii despre o serie despre „caracteristici durabile” ale omului, inclusiv vârsta, rasa, sexul și orientarea sexuală.
Deși documentul admite că „proprietarii școlii cunosc necesitatea predării despre caracteristicile durabile, dar susțin că elevilor nu li se predă despre toate aceste caracteristici, mai precis cele legate de schimbarea de gen și orientarea sexuală”, notează sursa citată.
Pe scurt, susține OFSTED, elevii ar suferi de o înțelgere limitată a diferitelor stiluri de viață și parteneriate pe care indivizii le-ar putea alege în societatea de azi.
Deși este critic, raportul precizează totuși că elevii școlii „sunt bine motivați, au atitudine pozitivă față de învățat și reușesc să gândească pe cont propriu”.
Școala de fete Vișniț este una dintre cele șapte școli confesionale inspectate de OFSTED în spațiul a câteva săptămâni. Chiar dacă școlile confesionale nu sunt obligate să urmeze programa națională a școlilor de stat, sunt obligate să adere la aceleași standarde în ceea ce privește educația sexuală, norme emise de Ministerul Educației și de OFSTED.
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Despre ADMIN (3350 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: