Reclame
ULTIMELE STIRI!

Fetelor, și noi rănim. Povestea dureroasă a unui ”EL”.

Am trăit dezamăgiri. Nu neapărat din cauza faptului că au fost de vină oamenii, ci pentru că eu i-am ales greşit. I-am iubit pe cei din jurul meu mai mult sau mai puțin, dar niciodată deloc, am investit în ei. Am investit timp, resurse și sentimente. 

Nu pot să spun că aceste investiții au fost în zadar. Ele, sper, au rămas acolo – undeva în adâncul sufletului lor. Vreau ca în viitor să văd cum acestea vor încolți şi vor creşte. Atunci, ei se vor gândi din nou la mine. Poate prea târziu pentru multe lucruri, dar niciodată prea târziu pentru prietenia şi sprijinul meu.

Am trăit dezamăgiri şi din partea ei. Ea vorbea cu mine altfel decât cu ceilalți. Ba chiar mi-a spus mie şi altor persoane despre mine, despre viitorul „noi”. La un moment dat (nu după mult timp) i-am mărturisit sentimentele mele. Ea mi-a zis că le împărtășește şi ea până în urmă cu aproximativ o săptămână când şi-a dat seama că-i place mai mult un alt băiat. Am fost descurajat. Pe atunci aveam 18 ani. 

Timpul a trecut şi rugăciunea mea era mereu înălțată pentru o ea, acea fată care să mă completeze. Eşec! Am luat-o prea repede. Eşec! Am greşit mult. Eşec! A crezut vorbele altora şi nu mi-a oferit încredere. 

După câțiva ani ani, am reîntâlnit o altă fată. Era specială, frumoasă, nu știu, avea ceva diferit. Eram încurajat în privința ei, chiar de cei apropiați ei şi ea îmi dădea speranțe. Mi-am luat inima în dinți şi urma să pregătesc o surpriză. Vorbind mi-a zis: „Eu vorbesc cu un alt băiat. Iartă-mă!” Nimeni nu ştia.

Azi cum sunt?! Pot spune că am învățat multe. Prin cele de mai sus (foarte pe scurt prezentate) am fost șlefuit. Azi sunt eu şi Dumnezeu. Ea este tot în rugăciunea mea. Nu o cunosc, dar este undeva acolo şi curând va fi mai aproape, va fi aici – lângă mine- pe banca de pe malul râului unde mă aflu. 

Dragă fată, nu te juca cu sentimentele unui băiat. Poate ai întâlnit doar băieți rigizi şi batjocoritori. Ai întâlnit pe aceia care nu dau 2 bani pe sentimentele tale, ci doar te vor lângă ei datorită faptului că eşti frumoasă, neinteresându-i interiorul. Aşteaptă-l şi roagă-te pentru acela care vrei să fie tatăl copiilor tăi. Aşa cum este el, aşa să poată să educe copiii.

Drag băiat, nu-ți bate joc de sentimentele unei fete! Cred cu tărie că lacrimile fetelor sunt numerotate în cer – mai ales acele lacrimi care sunt vărsate din cauza ta. Caută acea fată care să te ajute să mergi înainte, să te sprijinească şi să mijlocească pentru tine şi lucrarea pe care o faci.

citeste mai mult: https://www.boradoroteea.com

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: