Reclame
ULTIMELE STIRI!

Incredibil pentru o ţară ca Finlanda: Cum îi îngrijeşte sistemul de protecţia copilului pe copiii Cameliei Smicală

Vizita unui ministru din guvernul României în Finlanda şi sprijinul concret oferit de autorităţi pentru doi copii care SUNT cetăţeni români au dat roade: copiii Cameliei Smicală au primit permisiunea de a-şi vedea familia. Dr. Camelia Smicală, mama lor, a relatat pe Facebook cum a decurs întrevederea de luni, 11 septembrie 2017, şi condiţiile în care i-a găsit pe copii: septembrie

Sâmbătă,

 fiica mea cea mare, Andreea, a avut permisiunea să-i viziteze pe Maria și Mihai. Au stat in camera Mariei, au fost supravegheați pe toată durata întâlnirii, și li s-a interzis cu desăvârșire să vorbească în limba română. Nu au avut voie să iasă la aer, să se plimbe sau să se joace împreună. O vizită cu multiple interdicții, că doar sunt frați.
Astăzi am avut și eu întâlnire cu copiii, nu mai enumăr câte demersuri am făcut pentru a obține această favoare.
Iată cum stau lucrurile: Maria este plină de păduchi, nu mi s-a spus de când, ci doar că au folosit un șampon special. Lenjeria ei de pat nu era schimbată, iar Mariei i-a fost foarte rușine, ca și cum ar fi vina ei. Mihai a povestit că la școală este umilit în mod constant de colegi, din motivul că este de la casa de copii, și destul de des au loc bătăi între copii.
Amăndoi sunt deprimați, pur și simplu au obosit să mai spere că ceva bun se va întâmpla. Nu am reușit să-i înveselesc.Intalnirea a fost supravegheata,am avut translator dar nu si dreptul la intimitate,prevazut in Drepturile omului.

citeste mai mult: http://stiripentruviata.ro/incredibil-pentru-o-tara-ca-finlanda-cum-ii-ingrijeste-sistemul-de-protectia-copilului-pe-copiii-cameliei-smicala/

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: