Reclame
ULTIMELE STIRI!

Este curvie dacă căsătoria a fost înregistrată civil, dar nu a fost oficiată de către Biserică?

Nu, nicidecum nu putem califica această căsătorie drept curvie, căci atunci ar trebui să fie calificate drept curvii căsătoriile din toate religiile lumii. Căsătoria este un legământ pe care îl încheie un bărbat și o femeie în vederea întemeierii unei familii. Cei care sunt atei nu recunosc autoritatea și existența lui Dumnezeu și de aceea ei nu acceptă să le fie înregistrată căsătoria în biserică. Totuși, în conștiința lor căsătoria este căsătorie și ei fac bine diferența între adulter, concubinaj și căsătorie și ei se căsătoresc.

Căsătoria în biserică este oficiată de către cei care sunt ucenici ai Domnului Isus Hristos și care au ales să urmeze învățătura Lui. Ei sunt foarte conștienți că au fost creați de Dumnezeu bărbați sau femei și de faptul că căsătoria a fost instituită de Dumnezeu. De aceea și aleg să le fie oficiată căsătoria în biserică și încheie acest legământ înaintea lui Dumnezeu – autorul căsătoriei.

Mai tristă este situația celor care oficiază cununia în biserică, dar nu cunosc și nu înțeleg valoarea căsătoriei. Este de datoria slujitorului bisericii care le va oficia cununia să le explice bine ce este căsătoria, ce așteaptă Dumnezeu de la ei, care este rolul soției și a soțului, cum să comunice corect în cadrul căsătoriei, cum să-și crească copiii în frică de Dumnezeu și tot ce ține de viața de familie, inclusiv administrarea banilor și a bunurilor materiale.

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2994 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: