Reclame
ULTIMELE STIRI!

Șapte sunt deja și nici unul nu zice că e Antihristul…

Ultimul Testament - cartea scrisă de Jonas Bendiksen, care vorbește despre cei 7 bărbați care se pretind a fi Isus Hristos - coperta preluată de pe site-ul gostbooks.comÎn septembrie 2017, înainte să se dezmeticească unii dintre noi din concediu, de vara toridă, de eclipsa de soare, de uraganele care au urmat… a apărut o carte ”ciudată” scrisă de Jonas Bendiksen, un tânăr norvegian de 40 de ani, care și-a început cariera la vârsta de 19 ani în calitate de stagiar la biroul celor de la Magnum Photos din Londra. Pe lângă primele sale cărți – Satellites (editura Apperture 2006), The Places We Live(editura Apperture, 2008), el a primit câteva premii internaționale în domeniul fotografiilor și a fost publicat de multe reviste internaționale din lume, inclusiv National GeographicSunday Times Magazine.

Cea mai recentă carte a lui – The Last Testament (editura Ghost, septembrie 2017, foto alăturat) – intitulată Ultimul Testament prezintă de fapt pe șapte bărbați care pretind a fi – fiecare în parte – Isus Hristos.

Imaginată ca o continuare a Vechiului și a Noului Testament din Biblia pe care o știm cu toții, ”Ultimul Testament” (voi folosi titlul cărții în română, deși nu a fost și nu cred că va fi tradusă prea curând în românește de cineva…înfățișează relatările vizuale și povestirile a șapte bărbați din jurul lumii care pretind că sunt a Doua Venire a lui Isus Hristos. Construită după forma și structura biblică, capitolele dedicate fiecărui ”Isus” includ extrase din testamentele lor scripturale, descriind teologia și cerințele lor asupra omenirii în propriile lor cuvinte. Jonas Bendiksen ia la valoare nominală pe fiecare dintre ei ca fiind adevăratul Mesia reîntors pe Pământ, pentru a forja o relatare care este o lucrare de jurnalism apocaliptic și imaginație artistică convingătoare.

Tierra Sante, din Buenos Aires, conduce evenimente live de re-crucificare alături de membrii îmbrăcați în costume tradiționale - fotografia a fost preluată din site-ul ChristianPost.comDeși nu am avut ocazia personal să citesc această carte, relatările de mai jos sunt din scrierile reporterului Stoyan Zaimov, din cadrul Christian Post, de unde am preluat cele ce veți citi mai jos. Autorul – sugera reporterul – spunea că povestirea celor șapte bărbați, care se pretind a fi Isus Hristos revenit pe pământ, s-ar putea să nu fie ”mai ridicole” decât ceea ce 1,4 miliarde de alți creștini din lume cred. Iată ce declara autorul cărții într-un interviu cu site-ul Vice.com:

CITESTE MAI MULT: https://crestinismtrait.blogspot.ro

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2994 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: