Reclame
ULTIMELE STIRI!

PSD, cel mai mare susținător din România al căsătoriilor dintre homosexuali

Remus Cernea, Florin Petre Manole, Ciprian Necula și Vlad Levente Viski sunt toți activiști LBGT și fac parte din una sau mai multe din categoriile:

– votanți PSD;
– susținători PSD;
– foști membri PSD;
– actuali membri PSD;
– apropiați ai grupurilor (pesedist sau nepesedist) pro ruse din România.

Toți cei de mai sus sunt susținători ai căsătoriei dintre homosexuali, într-o formă sau alta, și nici unul nu a fost respins sau dezavuat în vreun fel de PSD, vreodată. Ba, mai mult, unul dintre ei a fost chiar consilierul unui fost prim-ministru tot pesedist. Altul, care conduce o asociație LGBT, cea mai vizibilă din România, a dat mesaje pro PSD în campanie – „Votez PSD”.

Dar nu ei fac din PSD cel mai mare susținător din România al căsătoriilor dintre homosexuali, ci voturile din Parlamentul European și faptul că PSD este cel mai mare partid din România. Astfel:

2. În Parlamentul European, PSD a votat în ultimii ani toate inițiativele pro casatoria dintre homosexuali, pro adopțiile de copii dintre homosexuali și în general toate inițiativele din domeniu ale stângii „progresiste” europene, de la cele mai cuminți, la cele mai radicale.

3. În Romania, PSD se bate cu pumnu-n pieptu-i de român verde și „mândru” că apără „familia tradițională” de „binom”, de „troică” și/sau de „coloniștii” din occident.

4. Acestea fiind datele, cam toți analiștii, jurnaliștii, părerologii, specialiștii, politologii și experții din România ignoră punctul 2. și spun că PSD e un partid „conservator”, sau „ultraconservator”, în funcție de moment și necesitățile autorului.

Iar concluzia acestora este, cel mai adesea, că dacă nu țopăi vesel la o paradă gay, măcar din când în când, măcar la figurat, faci jocul PSD și al Rusiei, riști să arunci România în afara UE, a NATO, în afara civilizației și în brațele lui Putin.

CITESTE MAI MULT: http://inliniedreapta.net/

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3004 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: