Reclame
ULTIMELE STIRI!

Tony Berbece: De ce iubim moliile și rugina?

Când mi-am cumpărat primul tricou de firmă pe care dădusem un sfert de salariu și l-am găsit la câteva zile în dulap găurit de molii am înțeles cuvintele Domnului de a nu ne strânge comori pe care le mănâncă moliile. Apoi când mi-am luat prima mașină și a început să apară rugina pe ea m-am întristat și apoi am înțeles de ce mașina nu trebuie iubită. 

Am urmărit un filmuleț cu momente din timpul acestor uragane care lovesc continentul American și am fost șocat să văd un om care a fost zdrobit în timp ce încerca să împiedice vântul să-i dărâme mașina. Vântul a dat mașina peste el apoi a ridicat-o iar pe roțile ei. Pentru niște tablă zgâtiată și îndoită și-a pierdut viața. Oare a meritat?
De ce să îți riști viața pentru o mașină? Am văzut altul încasând zeci de bucăți de gheață în cap încercând să-și protejeze mașina de grindină. 
Lucrurile acestea de pe pământ chiar nu merită să fie iubite. Avem nevoie de ele, ne trebuiesc, muncim pentru ele, ne luăm ce e mai bun, dar nu trebuie să le iubim și să ni se lege inima. Dacă ți-o legi există trei factori care ți-o dezleagă: moliile, rugina și hoții. Am uitat încă unul: calamitățile (uragane, cutremure, țunami, tornade).
Iubiți Cerul și nu pământul, investiți în suflet că trupul e oricum prea cocoloșit. Cristos când va veni îi va găsi pe oameni mult prea preocupați de pământ, aceasta e adevărata tragedia. 
Doamne ajută!

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1422248601156588

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3004 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: