Reclame
ULTIMELE STIRI!

Insecuritatea și alte minciuni pe care și le spun fetele

Bună inimă prețioasă.

Vreau să aștern câteva gânduri pentru tine, ascultătoarea mea de astăzi.

Vorbim astăzi despre insecuritate.Te-ai simțit vreodată că numai ție nu îți merge nimica bine,toată viața ta pare că nu are nici o noimă, niciun sens?

Da, cred că te-ai simțit în felul acesta.Poate vezi numai minusurile din viața ta, poate ai fost rănită,oameni te-au dezamăgit, te simți singură, nu mai vrei să investești în biserică, familie, prieteni. Dumnezeu nu vrea să crezi așa ceva despre tine, ai nevoie de sprijin.

Tu ești fiică de Dumnezeu. Ascultă-mă ce îți spun astăzi. Ai valoare în ochii lui Dumnezeu.

NU TE LĂSA DEFINITĂ DE PROPRIILE SLĂBICIUNI.

Ele nu vorbesc mai puternic despre tine decât vorbește sângele lui Cristos.Nu vorbește mai puternic decât dragostea pe care Hristos ți-o poartă.Poate tu, cititoarea mea, ești la pământ acum și nu mai poți să te ridici.Versurile unei poezii zic atât de încurajator:

A lăsat-El cândva pe-ai săi??

Nicicând nu ,nicicând nu.

Știu că sunt fete în jurul tău care te disprețuiesc, îți spun că nu vei reuși.Poate nu te văd destul de înaltă sau destul de slabă, poate nu dau doi bani pe tine. De asculți astfel de sfaturi vei eșua înainte să pornești la drum. Astfel de sfaturi nu fac decât să ne distrugă propria noastă persoană. Depărtează-te de astfel de persoane. Sfatul meu pentru tine:Alege-ți persoanele care te sfătuiesc bine. În sensul acesta îți las un verset la care să meditezi cu atenție (PROVERBE 20:5). Te rog, citește-l.

Îți aduci aminte de povestirea aceea din biblie când Împăratul Roboam lasă sfatul bătrânilor și ascultă de sfatul tinerilor ce crescuse lângă el (1 Împ. 12:6-12). Ce se întâmplă mai apoi?? Se dezbină o împărăție întreagă, se distrug suflete, apar partide de certuri, bârfe.Știi ce se poate întâmpla în viața ta? Inima ta va fi rănită, iar siguranța în propria ta persoană va scădea.

citeste mai mult: https://www.boradoroteea.com/single-post/2017/08/26/Insecuritatea-%C8%99i-alte-minciuni-pe-care-%C8%99i-le-spun-fetele

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2997 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: