Reclame
ULTIMELE STIRI!

Dragi băieți, mai există și fete ALTFEL

Dragi băieți, 

Vă las azi o scrisoare, una deschisă, probabil că nu o să mă credeți, știu că e greu de crezut. Sincer vă spun, și mie îmi vine uneori să cred că există și altfel de băieți, uneori nu o cred deloc, dar ei există, chiar dacă eu nu cred. Și tot așa e și când vine vorba de fete. 

Da, știu mentalitatea aia: ”Da, nu toate fetele sunt la fel. Unele sunt mai rele decât altele.” O mai știu și pe aceea cum că Solomon asociază nebunia cu o femeie. Le știu pe toate. Și pe aia în care noi ne jucăm cu inimile voastre. Și pe asta o știu. 

Și știți ceva? 

Chiar sunt de acord. În ultima vreme am auzit cazuri din ce în ce mai dese în care femeile erau infidele și au înșelat. Dar când mă uit la sora mea și la prietena mea cea mai bună îmi zic: ”Stai, oricât de rele or fi fetele din această generație, ele nu sunt așa. Și dacă ele nu sunt așa, sigur mai există și altele de felul acesta.”

Da, poate că nu îți vine să mai citești, că vei zice că o dau pe feminism și că am să țin partea speciei mele. Treaba ta. E dreptul tău. 

Da, mai există fete altfel, dar nu mai există fete perfecte. Cred că nici nu au existat. Există doar fete care au inimi second-hand. Inimi care într-un fel sau altul s-au frânt. Dar sunt altfel. Bucățile lor au învățat căneiertarea te costă inima și acest ALTFEL al lor stă în momentul în care care ai să vii în fața lor cu inima poate la fel de frântă și îți vor ierta tot, deoarece și lor li s-a iertat tot fără să li se reproșeze ceva. 

Acest ALTFEL al lor nu stă în frumusețea lor, deși poate sunt frumoase. Poate sunt de pus într-o revistă, poate au zâmbetul acela radios și chipul acela perfect. Da, poate. Dar poate nu. Poate acel ALTFEL al lor stă în kilogramele lor care reușesc să umple fiecare centimetru al pantalonilor, sau poate zâmbetul lor nu e gen Colgate și pozele lor nu sunt prea au mii de likeuri și nu sunt dorite de zeci de băieți. Sunt ALTFEL deoarece știu că farmecul lor stă în bunătate și dacă mâine fața le-ar fi arsă, ele ar continua să fie la fel de frumoase. Acest ALTFEL l-am văzut la bunica mea. Și sincer, n-am văzut o femeie mai frumoasă decât ea. Aaa, am uitat că sunt fată și văd altfel frumusețea, așa că trec de acest capitol. 

Acest ALTFEL nu stă în experiența lor. Știi de ce? Pentru că e ușor să îți schimbi statusul cu într-o relație, dar e mai greu să fii într-o relație potrivită. Și de asta nu o fac. Sau poate că au făcut-o. Poate că au avut o relație, dar aceste fete ALTFEL au fost cu tot ce sunt ele în acea relație. Și asta e un lucru bun. Știi de ce? Că așa nu au avut cum să se uite la altul, chiar dacă poate părea sau chiar era mai bun. Sunt ALTFEL. 

Acest ALTFEL nu stă în puritatea lor. Ciudat, nu? Ai zice că tocmai că sunt ALTFEL ar trebui să le facă valoroase, nu? Că nu virginitatea lor le dă o anumită valoare. Da, e importantă, poate cel mai frumos lucru oferit soțului în ziua nunții, dar știu că în viață ai parte de greșeli, unele mai mari, iar altele mai mici. Acest ALTFEL nu stă în faptul că poate nu au avut un prieten, că nu au spus te iubesc unei alte persoane, că nu au sărutat un alt băiat, că nu au avut parte de o frângere a inimii în felul știu de toți. Acest ALTFEL nu stă deloc în perfecțiunea pe care i-a atribuie lumea. Știi de ce? Pentru că acest ALTFEL al lor stă în ceea ce voi numiți har. Aici stă, și când eucharisteo e trăit în viața lor, ele știu ce sunt datorită crucii. 

citeste mai mult: https://www.boradoroteea.com

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2994 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: