Reclame
ULTIMELE STIRI!

ALEXANDRA BRAUNSTEIN NU ERA ADEPTA BISERICII ADVENTISTE!

Banner filme

ALEXANDRA BRAUNSTEIN NU ERA ADEPTA BISERICII ADVENTISTE Reprezentanţii Bisericii Adventiste au reacţionat după ce apropiaţii familiei Alexandrei Braunstein au spus că femeia şi soţul său ar fi făcut parte din acest cult religios. Aceştia neagă că sinucigaşa şi soţul său ar fi membri ai Bisericii Adventiste.

Referitor la dezinformările apărute sub formă de informaţii jurnalistice neverificate, dar transmise de agenţii de presă importante, cu privire la apartenenţa soţului doamnei Alexandra Braunstein şi a atragerii acesteia la „mişcarea adventistă”, precum şi cu privire la presupusa interzicere a folosirii sub orice formă a anticoncepţionalelor de către credincioşii adventişti, precizăm următoarele: niciunul dintre cei doi nu sunt membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea şi nici nu sunt cunoscuţi ca frecventând Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea; Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea nu interzice folosirea anticoncepţionalelor şi a metodelor contraceptive; Indiferent de apartenenţa sau neapartenenţa celor doi şi a copiilor la o anumită confesiune religioasă, depresia nu ţine cont de acestea. (…) Menţionarea apartenenţei religioase este nejustificată şi induce ideea că sinuciderea unei persoane depresive ar avea vreo legătură cu apartenenţa la o confesiune recunoscută de Statul Român şi având statut egal cu celelalte 17 confesiuni religioase prezente în România”, se precizează într-un comunicat al Bisericii Adventiste.

http://m.adevarul.ro/news/eveniment/ce-determinat-mama-arunce-fata-trenului-copii-tot-1_5995b6905ab6550cb81476d5/index.html

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2904 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: