ULTIMELE STIRI!

O fetiță s-a născut cu trei găuri în inimă, iar medicii erau rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Mama copilei: „Dumnezeu ni i-a scos în cale. Când începeam să ne pierdem orice speranță, atunci am trăit un adevărat miracol” Facebook Twitter g+

O fetiță s-a născut cu trei găuri în inimă, iar medicii erau rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Mama copilei: „Dumnezeu ni i-a scos în cale. Când începeam să ne pierdem orice speranță, atunci am trăit un adevărat miracol”

Flavia Ștefania Potorac s-a născut prematur, pe data de 4 februarie 2017, iar la două zile de la fericitul eveniment, doctorii au depisat o problemă la inimă, un suflu sistolic slab. Fetiței i s-au depistat mai târziu trei găuri în inimă, iar după o operație foarte complicată și riscantă de cinci ore, efectuată la Spitalul Medical Park din Istanbul, Flavia este complet vindecată.

După ce Flavia a suferit prima criză serioasă, părinții au chemat ambulanța. A fost intubată imediat și trimisă în regim de urgență la un spital din Iași. Acolo au stat trei săptămâni, doctorii au recomandat schimbarea alimentației, iar bebelușa a început să ia în greutate, 400 de grame într-o lună.

Din Iași, Flavia a fost transferată la un alt spital din Tg. Mureș, iar acolo doctorii au depistat șase boli serioase ale organismului. Tot acolo a aflat de o a treia gaură în inimă și că are o singură valvă. Li s-a recomandat să efectueze o operație pe cord, de corecție a malformațiilor, și asta cât mai repede, deoarece starea de sănătate a Flaviei se agrava pe zi ce trece.

Părinții au fost nevoiți să plece din Spitalul din Tg. Mureș, întrucât nu mai erau locuri, iar din cauza gravității bolii, aceștia au decis să se îndrepte către o clinică din străinătate. Au depus dosarul medical la mai multe clinici din Austria, Germania și Turcia, iar răspunsul a venit în câteva zile de la Spitalul Medical Park din Istanbul, unde medicii turci le-au spus că le pot salva copila.

S-au urcat în primul avion spre Istanbul, iar în data de 19 iulie a fost internată la Spitalul Medical Park. După opt zile de investigații, analize amănunțite și multe emoții, fetița a fost supusă intervenției chirurgicale pe cord, operație care a durat cinci ore. Imediat după operație, starea Flaviei s-a îmbunătățit considerabil, iar acum este în afara oricărui pericol și se poate bucura de viață.

citeste mai mult http://www.activenews.ro/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5792 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: