Reclame
ULTIMELE STIRI!

Bebeluşul Charlie Gard a deschis ochii şi i-a privit pe părinții săi înainte de a muri

Banner filme

Charlie Gard, bebeluşul englez de doar 11 luni, cunoscut de o lume întreagă, a mai trăit 12 minute după ce a fost deconectat de la ventilator. Potrivit spuselor părinților săi,

a deschis ochii şi ne-a privit pentru ultima oară înainte să moară.

Charlie a murit cu o săptămână înainte de aniversarea primului său an de viaţă. Micuţul a captat atenția opiniei internaţionale când părinții lui, Chris Gard și Connie Yates, au strâns 1,5 milioane de dolari pentru a-l trata de boala mitocondrială rară de care suferea. Chris și Connie au vrut să-l supună unui tratament experimental în S.U.A., dar Spitalul „Great Ormond Street”, unde fiul lor a fost internat, nu a acceptat transferul în străinătate. Acest transfer i-ar fi putut salva viaţa băieţelului.

A urmat o lungă bătălie în instanţă. Părinții lui Charlie și-au retras în cele din urmă cererea de a-l transfera, deoarece lunile de întârziere au înrăutățit mult șansele lui supraviețuire. Spitalul londonez a refuzat ultima dorință a părinţilor de a-l lăsa la domiciliu să moară. Copilul a fost mutat la un cămin specializat. Ventilatorul care îl ţinea în viaţă a fost decuplat în data de 28 iulie 2017.

Într-un interviu pentru „Daily Mail”, Chris și Connie au detaliat ultimele momente ale lui Charlie cu ei.

„L-am luat pe Charlie la o plimbare în parcul spitalului de îngrijiri paliative într-un cărucior”, a spus Chris. „L-am îmbrăcat într-un costumaş cu steluţe. Arăta atât de frumos și de nevinovat! O asistentă ne-a anunţat că momentul de care ne temem se va întâmpla în următoare cinci minute. Amândoi am plâns. M-am întins cu Chris pe pat și l-am pus pe Charlie între noi, fiecare dintre noi ţinându-i o mânuţă. I-am spus că suntem acolo, că îl iubim şi că suntem mândri de el”, a adăugat Connie.

Apoi, o asistentă a deconectat ventilatorul lui Charlie. Tubul, prin care nu se mai introducea aer forţat în plămânii lui, a rămas în năsucul copilului. Mama lui a povestit:

Charlie și-a deschis ochii, ne-a privit pentru ultima oară, și i-a închis înainte să moară. Am fost avertizată că ar putea dura cinci sau șase minute până să moară. Dar a durat 12 minute până când i s-a oprit inima.

CITESTE MAI MULT http://stiripentruviata.ro/bebelusul-charlie-gard-a-deschis-ochii-si-i-a-privit-pe-parintii-sai-inainte-de-a-muri/

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2904 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: