Reclame
ULTIMELE STIRI!

Despre Untold (Nespusul). „Unde este DUMNEZEU ?”

Nu stiu ce vad unii in poza aceasta de cover a lor, dar eu vad uraciunea, partea intunecata, ascunsul, rautatea, Satan.

Imi pare rau ca multi tineri din Romania au ajuns sa se bucure de astfel de lucruri. Practic oamenii singuri invita raul in tara lor, si dupa se intreaba: „Unde este DUMNEZEU ?”
„Daca Dumnezeu e atat de bun si iubitor, unde este Dumnezeu atunci cand ai nevoie de El?” Sau „Daca Dumnezeu exista, si e atotputernic, de ce permite sa se intample asemenea lucruri?”
Ei bine dragi tineri, trebuie sa invatati ca Dumnezeu este exact acolo unde l-ati parasit. Dumnezeu ca un bun gentleman ce este, pur si simplu nu intervine datorita faptului ca tu, si altii, l-ati dat la o parte, bucurandu-va de niste lucruri de moment.
El va fi prezent, acolo unde este chemat, atata timp cat voua va plac aceste chestii intunecate, sa nu aveti impresia ca El va va asculta cumva rugaciunile.
Am mai auzit o replica: „Voi sunteti nebuni? Cu siguranta sunt multi crestini acolo…” Ok, acei „crestini” care sunt acolo te asigur ca sunt niste crestini doar cu numele, crestini care merg de doua ori pe an la biserica si atunci cand merg, in loc sa se inchine lui Dumnezeu, merg la preot sa le ceara iertare si sa se spovedeasca, in loc sa mearga la Dumnezeu.
Romania si restul lumii trebuie sa inteleaga, ca atata timp cat il dam pe Dumnezeu care este vesnic, la o parte din vietile noastre si ne place pacatul, care este de o clipa, Dumnezeu nu face decat sa se retraga pentru ca este ranit. Da, este ranit de faptul ca, copiii Lui ii intorc spatele si aleg lucrurile rele.
Fug de la El si aleg fericirea de o clipa, cand Domnul Isus spune: „Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna. (Mat.11:28)” pentru ca „”Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. (Ioan.14:6)”
In ultimul rand trebuie sa stii ca Dumnezeu ne atentioneaza cu privire la acest subiect dar…: „Bucura-te, tinere, in tineretea ta, fii cu inima vesela cat esti tanar, umbla pe caile alese de inima ta si placute ochilor tai; dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecata. (Ecl.11:9)”
Cu drag, Christian Passion

https://www.facebook.com/ChristianPassion/posts/1446940588677041

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: