Reclame
ULTIMELE STIRI!

Tony Berbece Către Mircea, cel „albfărăgri”

Citeste articolul scris de Mircea pentru Tony – Vedeta Tony Berbece şi pledoaria lui pentru destrăbălare pe care o numeşte bucurie

Am văzut că a scris despre mine un articol măricel. Mă bucur că a băgat în seamă un rob netrebnic ca mine. Mare lucru ca domnia lui să mă remarce și, atenție, să-mi „știe” viața din scoarță în scoarță. Ce m-a uimit cel mai tare a fost să aflu lucruri noi despre mine.

Aș vrea să dau socoteală cu privire la cele spuse despre mine:

1. Dumnezeu m-a chemat așa cum l-a chemat și pe Pavel (să nu înțelegeți că m-aș compara cu Pavel ci fac asociere cu chemarea lui), care își începe epistola către Galateni spunând: „Pavel, apostol nu de la oameni, nici printr-un om, ci prin Isus Hristos si prin Dumnezeu, Tatal care L-a înviat din morți” (Galateni 1:1)”. Astăzi, pentru unii, asta ar fi sunat a blasfemie și lepădare de „credință”.

Dacă faptul că am fost chemat de Dumnezeu și că El mi-a poruncit prin nenumărate moduri și în nenumărate rânduri să încep această lucrare nu e suficient pentru tine atunci nu are rost să mai vorbim despre voia lui Dumnezeu. Nu uita că El a rămas și va rămâne cel care își cheamă lucrătorii.

Martin Luther de exemplu a lucrat și a scris fiind un paria, un eretic și un nebun pentru Biserica Catolică. Iar noi astăzi îl cinstim și îl cităm. La fel au fost și Wesley și Leonard Ravenhill, Gipsy Smith care a predicat până la 86 de ani fără să fie în vreun cult, dar iubit de toți creștinii autentici, și nenumărați alții ca aceștia. Fără apartenență în lumea asta dar cu apartenență în Trupul lui Cristos.

2. Despre bani nu ar fi cazul să-ți dau socoteală, dar aș vrea să știi că sunt pastor de aproape 2 ani și nu am luat nici un salariu și nici nu știu când voi lua unul. Banii în mare parte i-am adus de acasă din afacerea familiei cu care Dumnezeu a binecuvântat casa mea ca să nu depind și să „cerșesc” de la oameni cum alți „lucrători” și-au făcut un mod de viață. Acesta a fost primul miracol al lucrării în care sunt, Dumnezeu mi-a făcut „salariu” fără a depinde de om.

3. Despre nunți, la care în ultima vreme am fost mai rar, aș vrea să știi că oamenii dăruiesc pentru un fond de investiție în instrumente și sonorizare. Băieții cu care merg an de an știu că nu poți trăi din așa ceva. „Tariful” despre care tu vorbești este insignifiant în condițiile în care un pian costa 3500€ și restul aparaturii cu care cânt în jur de 10.000 €, aparatură pe care o reînoiesc frecvent. Iar un album de muzică pe care îl scot din an în an în ultima vreme costa 3500€. Îți este ușor să vorbești când mergi cu Biblia la subțioară și să nu știi că o boxă are 50 kg. Și aș vrea să mai știi că nunțile creștine sunt cel mai bun prilej ca eu să le cânt și să le vorbesc oamenilor despre Cristos, oameni care nu au auzit poate niciodata despre El. Acesta este motivul pentru care merg la nunți creștine, acolo întâlnesc mai mulți oameni departe de Cristos decât în Biserici. Râvna mea pentru ei nu mă lasă să stau acasă chiar dacă se trezesc unii să mă judece pentru asta.

Fraților, feriți-vă de denigratori! Aceștia, în primul rând, vor sări la gâtul copiilor lui Dumnezeu fără a-i vedea măcar o dată în viață sau fără a fi stat un ceas de vorbă cu ei! Mircea m-a văzut de câteva ori prin Institutul Teologic și apoi habar nu are ce și cum am făcut și fac lucrurile. Înainte de a mă denigra, nu mi-a dat nici un telefon sau un mesaj măcar. Sursa o are din însuși ochiul lui rău și din invidie!

Doamne ajută!

Citeste articolul scris de Mircea pentru Tony – Vedeta Tony Berbece şi pledoaria lui pentru destrăbălare pe care o numeşte bucurie

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: