Reclame
ULTIMELE STIRI!

Lupta pentru micuțul Charlie Gard continuă – dreptul parintilor de a decide asupra copilului

Părinții lui Charlie Gard fac tot ce le stă în putință ca să lupte cu guvernul britanic care vrea să decidă cum să își petreacă bebelușul lor ultimele zile, acesta născându-se cu o formă gravă a unei boli mitocondriale.
Tatăl lui Charlie Gard: Atâta timp cât el luptă, și noi luptăm. Și el luptă, credeți-mă. Este un luptător!
Părinții s-au confruntat cu o serie de înfrângeri legale dureroase. Aceste proceduri legale ar fi permis transferarea fiului lor, care nu poate respira sau mișca singur, la un spital pentru un tratament experimental sau să îl țină în viață doar cu aparate. În ciuda faptului că părinții au strâns 1,7 milioane de dolari din donații pentru tratamentul copilului, și în ciuda ofertei unui spital din SUA și a Vaticanului de a-l trata gratis pe Charlie, spitalul și guvernul britanic au refuzat să externeze copilul. Nu permit părinților să îl ducă pe Charlie acasă ca să moară în pace.
Mama lui Charlie: În fiecare zi am promis băiețelului nostru că îl vom duce acasă. Am crezut că vom putea ține această promisiune.
Din moment ce guvernul britanic finanțează sistemul de sănătate, acesta are dreptul să ia decizii medicale. În acest caz, guvernul este de acord cu medicii spitalului care susțin că a venit timpul ca Charlie să fie deconectat de la aparate ca să poată muri. Susținătorii externării lui Charlie spun că acest caz va crea un precedent periculos pentru autoritățile medicale guvernamentale care decid cine să trăiască și cine să moară.
Penny Nance: Oamenii nu înțeleg că mâna de fier a statului poate să își exercite autoritatea asupra vieții acestui copil, poate lua dreptul părinților care pur și simplu vor mai mult timp.
Lideri religioși și politici, chiar și vedete ca Cher, susțin familia Gard.
Jeanne Mancini: Cred că datorită numărului mare de susținători și a intervenției Casei Albe, încă există speranță. Poate că Charlie va fi mutat la un alt spital.
Vinerea trecută, tribunalul a permis spitalului să îl deconecteze pe Charlie de la aparate, însă părinții speră că Charlie va fi externat înainte de executarea deciziei.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 679 – 23 iulie 2017, pe Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: