Reclame
ULTIMELE STIRI!

Adolescentul penticostal de 14 ani care s-a pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit!!!

Adolescentul de 14 ani care s-a pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit, sambata seara, dupa aproximativ zece ore de la disparitia sa, in judetul Timis, in apropierea localitatii de frontiera Cenad, la o distanta de 42 de kilometri.Copilul este nevatamat si a primit sprijin de la un echipaj al Politiei de Frontiera.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Radu, adolescentul a pedalat aproximativ 42 de kilometri de la locul disparitiei, respectiv zona manastirii Bezdin, iarprima persoana pe care a intalnit-o a fost un ingrijitor al digului din preajma localitatii timisene Cenad.
Baiatul i-a povestit acestuia ca s-a pierdut de grupul de excursionisti cu care se afla, iar barbatul a cerut sprijinul unui echipaj al Politiei de Frontiera mobilizat in zona de granita cu Ungaria.

Conform Politiei, baiatul este nevatamat si urmeaza sa fie adus in Arad, el fiind gasit la 42 de kilometri distanta de locul de unde s-a despartit de grupul de excursionisti.
Politistii de frontiera i-au dat telefonul si l-au pus in legatura cu parintii atat pentru confirmarea identitatii sale, cat si pentru a-i asigura pe acestia ca a fost gasit si ca este bine. El a povestit ca nu a stiut sa se intoarca la grup si ca a crezut ca se deplaseaza in directia Arad. Intrebat daca nu a fost ranit de animale, el a spus ca nu a patit nimic in timpul in care a pedalat.
Copilul a fost cautat de importante forte de ordine din judetul Arad, mobilizate pentru cautarea sa. Baiatul era in excursie alaturi de un grup si s-a pierdut in padure, in preajma manastirii Bezdin., el fiind cautat mai bine de sase ore.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ampla-operatiune-de-cautare-cu-sute-de-persoane-dupa-ce-un-copil-de-14-ani-s-a-pierdut-in-padure-in-arad.html

Reclame
Despre ADMIN (3165 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Adolescentul penticostal de 14 ani care s-a pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: